BB shipping

2010. január 1., péntek

Ha valaki nem tudná, a 'shipping' annyit tesz, hogy foglalkoztat minket, nézőket, rajongókat egy fiktív/filmbéli párocska kapcsolatának (relationship) alakulása.
Nem kétséges, hogy a legtöbb Bones-fan számára a sorozat egyik legfőbb vonzereje Booth és Brennan képernyőn kibontakozó románcában rejlik. A Bones szlogenjei sem véletlenül hangzanak így: "A Partnership to Die For" vagy "Solving Crimes Takes Chemistry".
Egyszer azon töprengtem, vajon meg lehetne-e valósítani egy olyan projektet, hogy összegyűjtsük azokat a pillanatokat, állomásokat, amikből kirajzolódna, hogyan vált egyre szorosabbá ez a kapcsolat. Jó lenne egyberakni a kis darabkákat (idézetek, jelenetek, események stb. formájában, lehetőleg az epizód megnevezésével), de ez nagy munka, hiszen lassan 100 részből kellene összeszedni őket. Ha valakit érdekel az effajta munka/szórakozás, várom a hozzászólásokat, emaileket ehhez a témához. De ha csak spekulálni szeretnél Boothról és Brennanről, vagy egyszerűen kifejteni a véleményed, hát azt is lehet!

8 megjegyzés:

Unknown 2010. január 3. 18:01  

Booth és Brennan kapcsolatának alakulása érdekli leginkább a nézőket, ami a tv szereplők kapcsolatait illeti: 1. helyezés lett az övék a Top TV 'Ships 2009-es listáján. :)

http://www.searchingbones.com/2009/12/31/boothbrennan-is-1-on-the-top-tv-ships-of-2009-list/

Unknown 2010. január 3. 18:11  

Vajon melyikük bírja tovább ezt az "egymás körül táncolunk, kerülgetjük a forró kását" dolgot? :) Hogyan oldják meg az írók azt, hogy fenntartsák az érdeklődést, ne legyen kiikatva a fő mozgatórugó azzal, hogy összehozzák őket, de a nézők is megkapják végre azt, amire lassan 5 éve várnak?

Én egy olyat el tudnék képzelni, hogy Brennan-nel történik valami és majdnem elveszítik őt. Ekkor megtudná Booth, hogy mit veszítene azzal, ha nem lenne mellette Bones és átértékelné a kapcsolatukat. Rájönne, hogy az élet túl rövid.

Vagy.. Gordon Gordon, esetleg Sweets rákérdezne, hogy ki lenne az a személy, akit magával vinne egy lakatlan szigetre. Nyilván Brennan lenne az első ember, aki eszébe jutna.. Akivel még egy lakatlan szigeten sem unná halálra magát.

SPOILER:

Booth nagypapája is rámutatott, hogy Bones egy életre szól. Rebeca csak időpocsékolás volt. :)
Ha meg kéne neveznie ( szintén terápiás kérdésre ) azt a nőt, akivel leélné az életét, akivel elképzeli a jövőjét, vajon ki lenne az? :)

Névtelen,  2010. január 31. 14:18  

Nóra, bár Bones döbbenne rá már végre, hogy neki mit jelent Booth! :)

Unknown 2010. január 31. 20:21  

Bones reakcióiból, arcjátékából és számos tettéből én úgy gondolom, hogy régen tudja már. :-) Szerintem mindketten régen tudják, de egyikük sem lépi át a határt, nem töri meg a jeget. Félnek attól, hogy elveszítik a másikat, megtörik a varázs, ami már most is ott van közöttük. Brennan számára viszont az is lehet a visszatartó erő, hogy Booth sokszor kifejtette: egy ilyen veszélyes szakmában nagyon rizikós lenne, ha érzelmi kapcsolat bontakozna ki közöttük.

gabriel 2010. január 31. 22:57  

Igazad van, Nóra, hogy Booth húzta meg a határt, de szerintem értelmetlenül: Brennan nincs kisebb veszélyben Booth mellett partnerként, mint ha a szerelmese lenne. És Boothnak már most ugyanúgy fájna, ha valami így történne vele, mint ha amúgy.

bess 2010. február 1. 22:29  

szerintem az 5x05 óta már végképp mindkettőjükön látszott, hogy mit éreznek, hiszen már majdnem elcsattant az első IGAZI csók!! és azért ez már valami :D én csak a 100. részre vagyok kíváncsi, mert azt mondták, hogy nagy változás lesz a kapcsolatukban... :D :P

Unknown 2010. február 23. 0:34  

Sajnos a 100. rész utáni tartalomból nem azt szűröm le, hogy tényleg olyan nagy változás állna be a kapcsolatukban. :( Booth viszonyt kezd valaki mással, Bones kávézni megy újra Booth főnökével? Hát mi változik akkor?

bess 2010. február 23. 15:49  

hát... a spoilerek szerint viszont lesz valami "nagy és igazi" az évad fináléjában, persze BB-s dolog... :D *-* én csak abban reménykedem hogy nem valami szerelmi vallomás vagy ilyen, mert az gyakorlatilag azt jelentené, hogy a 6. az utolsó évad... :S :S legalábbis szerintem.

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP