Egy kis promo, ha már lemaradtam – és egy bocsánatkérés

2010. szeptember 11., szombat

Elnézést kérek minden idelátogatótól, amiért nem vagyok túl up-to-date Bones ügyben. Ami nem teljesen igaz, mivel én is olvasom a spoiler oldalakat, csak hát írogatni nem volt túl sok időm mostanában, hogy nektek is továbbadjam, amit megtudtam.
És sajnos ez már a közeljövőben így is lesz. Szeretném azt mondani, hogy készen állok a 6. évados bevetésre, sőt, a magyar csatornán debütáló 4. szériáról is hetente friss kritikákkal jövök... de a helyzet az, hogy nem fog menni. Nem akarom a magánéleti dolgaimat belevinni a blogírásba, de teljesen el voltam-vagyok havazva (a lakástatarozástól a munka és egyéb elfoglaltság minden értelmét belevéve), ráadásul az év végén el is fogok tűnni egy időre, hogy újabb fővel gyarapítsam kis családunkat... :-)
Szóval utólag és előre is bocsánatot kérek mindazoktól, akik régóta türelmesen-türelmetlenül várják a kritikákat és egyéb írásokat, és hébe-hóba olvasgatják a blogomat. Igyekszem továbbra is életben tartani és élettel megtölteni, remélem, sikerül. Azt nem ígérem, hogy itt találjátok majd meg elsőként a friss híreket, ezzel jelenleg nem tudok versenyezni, de feladni sem szeretném azt a sok erőfeszítést, amit eddig belefeccöltem. Kicsit spoiler-mentesebb leszek talán, és hátradőlve szemlélem az eseményeket. Talán jobban is élvezem majd, amit láthatunk... ki tudja? Azért várom a hozzászólásaitokat, és örülök, ha vissza-visszatértek ide is, hogy beszélgessünk az élményeinkről.

Tovább...

A blog szerzője

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP