5. évad finálé + 1 elmélet – SPOILER

2010. február 24., szerda

Új hírek HH-tól, és máshonnan...

Hart Hanson ezzel a képpel ugratja a Bones-rajongókat a Twitteren, mondván, ennyi van kész eddig az évadzáró részből. Amint látható, eszerint az utolsó epizód címe: "The Beginning in the End" vagyis 'A kezdet a végben', ami ugyebár pont az ellenkezője a tavalyi évadzáró rész címének (The End in the Beginning). Most vagy ugrat minket Hart, és valójában nem is ez lesz a cím, vagy tényleg ez lesz, és talán ez jót is jelent (gyk: Booth és Brennan végre együtt).
Ezzel kapcsolatban egy nagyon érdekes elméletet lehet olvasni (angolul) itt. A lényeg, hogy a 4. évad fináléjában kétszer látjuk az ébresztőórát az epizód elején, de más formátumban mutatják az időt. Ebből arra következtettek többen, hogy az egyik jelenet valóban az álomban történt, de a másik a valóságban (értsd Booth és Brennan egy ágyban). A The End in the Beginning cím esetleg arra utal, hogy láthattuk a "Kezdetnek" a végét (talán a mostani évadzáró rész befejezését? vagy a sorozatét?). Szerintem nagyon izgalmas a felvetés, és Hart Hansonra ráillene egy ilyen húzás. Ti mit gondoltok?

Van már infó a Kathy Reichs által írt epizódról is. A címe "The Witch in the Wardrobe", és innen már sejthető, hogy boszorkányokról lesz benne szó, de a castingos szövegkönyvből az is kiderül, hogy Angela és Hodgins egy éjszakát együtt töltenek a sitten, múltbéli kihágásokért.

3 megjegyzés:

Unknown 2010. február 25. 15:23  

Hát ez a fotó zseniális! Nekem nagyon tetszik, de szerintem csak egy jó poén HH részéről.
Ha esetleg mégis ez lenne az évadzáró címe, akkor lehet, hogy a 6. évad lesz az utolsó (vagyis az 5x20 a "vég kezdete")? Én meg vagyok róla győződve, hogy az alkotók mindenképpen össze fogják hozni Booth-t és Brennant, de csak az utolsó részek valamelyikében :(

Névtelen,  2010. február 25. 17:20  

tényleg ez lesz a cím, már máshol is olvastam.. nagyon remélem, hogy igazad van a storyt illetőleg, mert nagyon tetszik:D és HHtol tényleg kitelik.:D(legyen már április:D)

Unknown 2010. február 25. 22:39  

De ne már, hogy 6 évadot éljen csak meg a sorozat! Mit fogok nézni ezután?.. :(

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP