Kathy Reichs interjú

2010. február 11., csütörtök

Egy francia újságban jelent meg egy rövid interjú Kathy Reichsszel. Összefoglaló magyarul.

Kathy Reichs a Bones egyik producere, és a kezdetektől fogva szakértőként besegít a sorozat íróinak, hogy minél valóságosabbak legyenek a tudományos tények. Elolvas és leellenőriz minden forgatókönyvet. Most viszont ő írhatja meg az idei utolsó előtti epizódot, amit márciusban fognak filmezni, és ő is ott lesz a forgatáson.
Brennanhez hasonlóan Reichs sem egy társasági lény, de azért sokkal udvariasabb nála. Szeretne olyan erős lenni, mint a filmbéli karakter.
Reichs dolgozott Ruandában és a szeptember 11-i terrortámadás helyszínén. Nagyon nehéz mentálisan ez a fajta munka, meg kell küzdeni az érzelmekkel és észnél kell lenni, mert a körülmények is nagyon kemények.
'Devil Bones' című könyve most jelenik meg Franciaországban, aminek van egy szokatlan apropója. A Scotland Yard felvette Reichsszel a kapcsolatot, mivel egy férfi levágta egy nő kezeit és fejét, akár csak Reichs könyvében. Az illető azt állította, hogy az ötletet az ő regényéből merítette. Reichst ez teljesen sokkolta, azzal próbálja magát nyugtatgatni, hogy a férfi az ő könyve nélkül is elkövette volna a gyilkosságot.
(Rémlik valakinek a The Bodies in the Book 2.15?)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP