Blog-frissítés

2010. február 21., vasárnap

Felhívnám a figyelmeteket egy-két változásra a blogon.
Először is hasznosítottam a blogger új funkcióját, hogy fix oldalakat is lehet kreálni, egyelőre 2 ilyet találhattok: egyiken a blog használatáról írtam, a másikon pedig kicsit műsorújság-szagúan listázom, hogy mikor hol kerül vetítésre a Bones.
A 100. epizódhoz közeledve gondoltam, nem árt sorban beszámozni az összes epizódot (ld. évadok leírásánál), főleg, hogy egy bizonyos csatornán ezt így tüntetik fel, szóval, hogy ne kelljen folyton fejszámolást végezni, melyik évad hányadik részéről van szó, ha azt látod pl. hogy 41. És persze ha már a 100. részt emlegettem, ne felejtsétek el időről időre lecsekkolni a 100. epizóddal kapcsolatos híreket, csepegnek az információk szépen lassan oda is.
Hamarosan lezárul a szavazás arról, hogy ki mennyire ismeri a Bonest, szeretném megköszönni azoknak, akik leadták voksukat. Tudom, hogy ez közel sem a teljes kép, hiszen jóval többen látogattak el ide, mint ahány szavazat összegyűlt, de reprezentatív mintának jó lesz. :) Márciusban új kérdést teszek majd fel.
És ha valakit érdekel, most már a Twitteren is követheti a blog bejegyzéseit, ehhez bal oldalt és a lap alján is találtok linkeket.
Jó olvasást!

1 megjegyzés:

Unknown 2010. február 23. 0:13  

Köszi a felhívást, szavaztam!
Ahogy látom, éppen elhúzott Booth ellenfele és a Bones-lányokat is lekörözték: hihetetlen, de Brennan is lemaradt a másik lány mellett valamelyik másik sorozatból.

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP