5. évad, hogyan tovább? – SPOILER

2010. február 5., péntek

Interjú Stephen Natannel a Gravedigger-ügy folytatásáról, valamint az évad hátralévő részéről. Összefoglaló magyarul

Számomra kicsit érthetetlen módon, Stephen Nathan arról beszél, hogy a Gravediggert szabadon engedték (emlékeim szerint elkapták, bár az nem derült ki, hogy le is csukták-e, vagy szabadlábon védekezik), ezért megpróbálják felelősségre vonni, és kiiktatni örökre – de még nem biztos, hogy ez sikerülni fog-e. Úgy tűnik, tehát tartogat még némi izgalmat a sírásó, ahogy Brennan is, aki nem biztos, hogy elárulja, mit írt abban a bizonyos levélben a föld alatt (bár a rajongók feltételezik, hogy Boothnak szánta a sorait). Az is, lehet, hogy Bones nem az igazat mondja a levélről.

Ami talán csalódást okozhat, az a film noir epizód körülötti bizonytalanság, ami lehet, hogy már csak a következő évad során valósul meg. Mivel a szezon végéig nincs sok hátra, és állítólag nagy, érzelmes részek következnek, az alkotók nem akarnak semmi olyanba belefutni, ami kompromittálná az összképet.

Megint elhangzik, hogy a 100. epizód után Booth és Brennan kapcsolata nagy fordulóponthoz érkezik. Hogy ez jó lesz-e vagy sem, arról nyíltan nem beszélhet Natan, csak annyit árul el, hogy BB továbbra is szóba állnak majd egymással. Nesze semmi, fogd meg jól!
__________________________________________________________________________

Nem SN-től, hanem egy insidertől jött a hír: az utolsó 8 rész során lesz olyan epizód, hogy "szeretnénk az írókat elkapni és bottal verni, de mire véget ér az évad, inkább átölelnénk és megcsókolnánk őket, majd alsóneműben táncolva az utcán ünnepelnénk". Mindenesetre az utolsó részek történései nagyon összefüggnek, BB és egy másik átívelő sztori miatt.

3 megjegyzés:

Unknown 2010. február 5. 13:35  

Hát ez egy kicsit tényleg bosszantó. Attól félek, hogy a nagy szavak után majd átverve érezzük magunkat (mint sokan a 4. évad "ágyjelenete" után - nekem mondjuk tetszett az epizód, de emlékszem, hogy kicsit másképp volt az is felvezetve). Nagyon szeretem ezt a sorozatot és nem szeretném, hogy úgy járjon, mint anno a "JAG". Tíz évadon keresztül húzták a főszereplők se vele-se nélküle kapcsolatát és habár mindig megnéztem, az epizódok végén csak bosszankodni tudtam. Az utolsó két évad ott már kimondottan kínszenvedés volt (megjegyzem a 10 év alatt csak kb. 2-3 csókot bírtak összehozni - mindegy, eltértem a tárgytól :)
Remélem a Bones-csapata nem követi el azokat a rémes baklövéseket, mint a "kollégáik" és a kedvenc sorozatom továbbra is hozza a megszokott színvonalát.
Hiába, javíthatatlan optimista vagyok :)

edina 2011. január 5. 17:32  

4 -ik évad ágyjelenete? az hanyadik rész mert én még nemláttam?egyépbként magyarul méég csak a 4évad 13 rész van meg asszem vagy nem?:D

Réka,  2011. január 21. 15:02  

az ágyjelenet az asszem a 26.rész ... és magyarul az RTL-en jövőhét hétfőn fogják adni a 4.évad 17.részét :)

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP