Az összes hír a 100. epizódról

2010. január 22., péntek

Rengeteg bejegyzés született a 100. részről, itt most egybegyűjtöttem a legfontosabb mérföldköveket: az első hírektől az utolsó kritikákig. Ha arra vagy kíváncsi, hogy a többiek mire számítottak a századikkal kapcsolatban, akkor ide kattints. Emitt pedig a vetítés utáni reakciókat olvashatod.

április 15.
Megjelent a kritikám a 100. epizódról a Sorozatjunkie-n.

április 9-10.
David és Emily beszélnek a századikról. A Fancaston érdekes interjú olvasható Stephen Natannel.

április 8.
A NAP, amikor Amerika végre megtudhatta, mi történt a kezdetek kezdetén: a FOX ezen a napon vetítette le a 100. epizódot. Hart Hanson is elárult egy-két dolgot háttérként a 100-ról (meg ahová ez vezet).

április 7.
A Bones stábja nagy partit csapott a 100. megünneplésére, melyről jó sok kép született.

április 1-6.
Mihelyst beköszöntött a hónap, amikor 2 hónap kihagyás után végre visszatért a Bones a képernyőkre, máris özönleni kezdettek a cikkek, nyilatkozatok a stábtól, David és Emily pedig sokat vendégeskedtek.
Na és persze jött a promó is:



március 25.
Megjelentek a hivatalos képek.

március 23.
Újabb hírmorzsák.

március 18.
Ausiello a 100-ról.

március 17.


március 16.
Bennfentesek megtekinthették a 100. epizódot, így újabb részletek szivárogtak ki, de kijött a FOX összefoglalója is. Fordítások itt.

március 12.
Újabb videók kerültek fel a netre a 100. epizóddal kapcsolatosan: egy háttérvideó a forgatásról és az ünneplésről, valamint interjúk Hart Hansonnal, David Boreanazzal, Emily Deschanellel, Eric Millegannel, Michaela Conlinnal és T.J. Thyne-nal.

március 9.
Ausiellonak hála egy egész jelenetet nézhetünk meg a 100. epizódból. A Bonesos rész 1:46-nál kezdődik, a videó kicsit lejjebb van a belinkelt oldalon.

március 5.
David az apukáját rendezi a 100. epizódban


A 99. epizód előzetesei, amikben elrejtettek egy-két jelenetet a 100-ból is!




február 19.
T.J. Thyne a haj-kérdésről és a 100. epizód hangulatáról beszélt a Zap2it-nek. T.J. biztosít minket, hogy hosszabb hajjal jelenik majd meg a 100-ban, mivel a Pilotban elég nagy hajkoronával pompázott – ha kell, parókát fog viselni. Annyit árul még el, hogy a 100. rész hangulata vidám és vicces lesz, nagy meglepetésekkel, és szerinte a rajongók szeretni fogják.

Tamara Taylor is nyilatkozott Cam kapcsolatáról Michelle-lel és Brennannel, arról, hogy ideje lenne már BB-éket összehozni, emellett dicséri David Boreanazt rendezőként, és ő is nagyon lelkesedik a 100. epizódért.

február 16.
Hart Hanson a Twitteren bolondítja az embereket, míg mi ásítozunk az unalomtól (hol van még az az április???): "Director's cut of the 100th episode ... very good! Too bad the director has a booming career as an actor already." vagyis már elkészült a rendezői változata a 100. epizódnak, amivel HH nagyon meg van elégedve, kár, hogy a rendezőnek (DB) már sikeres színészi pályafutása van.

január 29.


január 28.
Forgatási fotók a 100. epizódról és egy bónusz kép:


David nem bír magával:


És egy másik interjú Michaela Conlinnal (+ a tortás incidens más szögből).

január 26.
A Bones stábja megünnepelte a 100. epizódos mérföldkövét. Képek a partiról.
Videó a partiról, beszédekkel.

John Francis Daley (Sweets) egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Booth érzései Brennan iránt – amelyekről ő meg akarta győzni az évad első részében, hogy nem igaziak – végül győzedelmeskednek.

január 22.
Hart Hanson elárulta a zap2it-nek, hogy a 100. epizód mindent kontextusba helyez majd: a hamis csókot, a hamis "szeretlek"-et és a hamis ágyjelenetet. Sweets könyvének konklúziója az, hogy Bones és Booth szerelmesek egymásba, és látni fogjuk, ahogy ezzel szembesülnek. Eredeti, hosszabb interjú HH-nal itt.

TJ Thyne interjújából kiderül, hogy most kezdik forgatni a 100. epizódot, és emiatt mind nagyon izgatottak. Új külsőt és ruhákat kapnak, mivel 6 évvel korábban játszódnak az események. A legtöbben még csak akkor találkoznak először, Booth és Cam, illetve Brennan és Zack ismerik csak egymást. Zack tehát visszatér, és láthatjuk majd Jack és Zack első közös kísérletét.

január 21.
Stephen Natan executive producer szerint a legsokkolóbb dolog a 100. epizóddal kapcsolatban az, hogy mennyire nagyon kedvelte egymást Booth és Brennan, amikor először találkoztak. Érdekes látni, hogy hogyan fejlődik a kapcsolatuk az ügy során, és ez hogyan változtatja meg a viszonyukat a következő 5 évre.

január 11.
Kijött a hivatalos press release a 100. epizódról, valamint Hart Hanson, Emily Deschanel, David Boreanaz és Stephen Natan is elárultak ezt-azt.

január 5.
Az első hírek arról, hogy miről is fog szólni a 100.

4 megjegyzés:

Unknown 2010. január 26. 12:32  

Hát Ausiello nem hagyja magát.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=v8eQhVkvX4A&feature=player_embedded#

Zora,  2010. február 3. 21:12  

Az a bónusz-kép nagyon sokatígérő...

gabriel 2010. február 4. 19:27  

Zora! Kicsit átverés az a kép, azóta lecsekkoltam máshol is, és valószínűleg annyi a történet, hogy forgatási szünetben Emily megigazította David ingét. De azért így is sokat elárul.

Zora,  2010. február 5. 15:29  

Pedig a mögöttük álló srác mintha kamerás lenne, az az mögött álló pedig mintha egy nagy fehér napvédő ernyőt tartana... Na, mindegy. Jól néznek ki (kicsit csalódott vagyok...)

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP