Emily új frizuja

2010. május 18., kedd

Tegnap este David és Emily a FOX Upfrontos prezentációján vettek részt New Yorkban. A kommenteket olvasva sokan csodálkoztak, hogy ki az a nő David oldalán, Emily annyira másként néz ki, miután átszabták a haját. Szerintem szuper! És a jó hír, hogy Emily megtartja az új frizuráját Bonesként is a következő évadban. Egy vagányabb Brennan? Ide vele!

9 megjegyzés:

Unknown 2010. május 18. 16:26  

Először fura volt így látni Emilyt, de azt kell mondjam, nagyon jól áll neki az új frizurája. Nem tudom a következő évadban lesz-e vajon ennek szerepe, de remélem valahogy beleszövik a sorozatba. Ezzel megcáfolnák Bones kijelentését, miszerint ő nem tud változni :)

bess,  2010. május 18. 16:49  

azta :o :D
ezzel a hajjal most nekem egyből a húga jut róla eszembe :o :D
de amúgy nekem az volt a legeslegkedvencebb emilys haj, amikor hosszú volt neki... mint például valamelyik TCA-n is megjelent úgy, illetve kettő 4. évados promóképen is még hosszú volt a haja...
viszont nem tudom... nekem jobban tetszett a régi emily :S na mindegy kíváncsi leszek :D

stkaktusz,  2010. május 18. 17:50  

wow, nagyon jó!! nekem is kifejezetten tetszik:) így sokkal jobban hasonlít a tesójára:)

Névtelen,  2010. május 18. 20:04  

a haja az tényleg jó, de nekem a ruhája nem tetszik..érdekes stílusú ruhákat tud felvenni:D

Névtelen,  2010. május 18. 21:05  

Nekem jobban tetszett a hosszabb haja. Még a rémálom jelenetben is egyszer direkt azt figyeltem milyen szép haja van. Remélem sikerül megszoknom idővel ezt az újat is.

Kata

gabriel 2010. május 18. 21:07  

Szerintem Emily akkor a legszebb, amikor laza kontyokba van feltűzve a haja. Mindig is hiányoltam a Bonesból, hogy nem merik őt olyan gyönyörűnek mutatni, mint amilyen Emily tud lenni az életben. Az idei levasalt hajaitól meg egyenesen frászt kaptam. Én leginkább ezért örülök a változásnak, Brennanre ráfér egy kis styling.

Éfácska,  2010. május 18. 21:14  

Nekem is a tesó jutott eszembe azonnal... :)

Névtelen,  2010. május 19. 0:03  

furcsa ez az új image
nekem egyelőre nem tetszik attól függetlenül hogy jól áll neki (mi az ami nem áll jól neki - leszámítva egy két elfuserált ruhát :D)
szerintem neki szép arca van amit nem kellene így eltakarnia
ha összehasonlítom a 100. rész ünnepi partiján készült képekkel... hát én inkább arra a stílusra szavazok és nem erre

stkaktusz,  2010. május 19. 10:32  

jah, nekem most David öltözéke sem annyira jön be... ez a nyakkendő...:D talán a Castle-ben volt, hogy vagy 30 gyanúsítottjuk volt a gyilkosságra és mindegyik ilyen cuccban volt mint most David, kék öltöny és narancssárga nyakkendő... megláttam, azonnal ez ugrott be:D:D:D

Én is remélem, hogy ez a változtatás Emily külsejével összhangban lesz Brennan belső változásával... igazából sztem már érett egy ideje a doolog:)

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP