100. epizód = The Parts in the Sum of the Whole – SPOILER!

2010. január 5., kedd

Részletek a 'tovább' után...
A TV Guide Magazin beszerzett néhány infót Hart Hansontól a 100. epizódról:
Az ötlet az, hogy Sweets könyvét ki akarják adni, Booth és Brennan is olvasta már, de azt mondják Sweetsnek, hogy rosszul értelmezi a dolgokat, ezért el kell mesélniük neki az első közös ügyüket.
Flashbackelünk 6-7 évvel korábbra (vagyis az első évad előtt 1-2 évvel történtekre). Bootht egy megoldatlan ügye nem hagyja nyugodni, ezért megkeresi Brennant, hogy segítsen neki. Innen már csak annyi biztos, hogy B és B nagyon nem fogják megkedvelni egymást, de a cikk szerint még Emily Deschanel is csak kíváncsi, hogy mi az, ami miatt Brennan annyira megutálja Bootht.
Biztos, hogy lesz Zack is, Camille-t pedig New York-i halottkémes korszakában ismerhetjük meg. T.J. Thyne szerette volna, ha Hodginst kövéren láthatjuk, de ezt úgy tűnik, nem díjazták eléggé.
A 100. epizódot várhatóan április 8-án vetítik.

2 megjegyzés:

Zora,  2010. január 21. 7:49  

Ez az äprilis 8 egy kicsit kesö, nem? Mert ma lesz a 12., a 100. pedig az 5x17. Vagy fognak tartani egy honap szünetet valamikor? Vagy ezentul csak kethetente lesznek a reszek? Vagy mi?

gabriel 2010. január 21. 14:49  

Zora, a válasz az, hogy szünet lesz, nem is kevés, majdnem 2 hónap. Az ok: elveszi a műsoridőt a superball, meg az amcsi megasztár és a többi. SAJNOS.

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP