5.12 The Proof in the Pudding – óriási SPOILER és képek!

2010. január 6., szerda

Nem győzöm kapkodni a fejem, csak úgy jönnek az infók az 5. évad új részeiről (nehogy elfelejtsük, mennyire várjuk már őket). A január 21-i epizódból képek itt találhatók. És ha érdekel, hogy miről fog szólni, akkor olvass

A press release szerint ismét vendégszerepelni fog Diedrich Bader (emlékezzünk, Andrew Hackert, Booth főnökét játszotta az A Night at the Bones Museum-ban, Brennannel randizott egyszer – remélem, nem kavar már be a BB kapcsolatba többet).
A sztori hasonlít az 1. évados karácsonyi epizódra annyiban, hogy ismét lezárják a labort, ezúttal a kormány emberei azért, hogy Brennan és a többiek szupertitkos maradványokat vizsgáljanak meg, kiderítendő a halál okát. A nyomozás során a csapat arra gyanakszik, hogy a történelem egyik leghíresebb elnökgyilkosságának áldozatáról van szó. Andrew eközben segít Boothnak, hogy bejusson a laborba, hogy kiderítse, mi áll a különös nyomozás mögött. Mindeközben Cam azon aggódik, hogy Michelle valami nagy titkot rejteget előle.

***************FIGYELMEZTETÉS: Ez most még nagyobb SPOILER, ha igaz!***************
Nem tudom, hogy valóban lesz-e köze ehhez a részhez (némelyek spekulálták, hogy talán), de történelmi tény, hogy egy bizonyos John Wilkes Booth nevű színész ölte meg Abraham Lincoln elnököt 1865. április 14-én. Szerintem simán elmenne Seeley Joseph Booth őseként, csak nézzétek meg ezt a két képet. ;o)



Csak viccelek! Az igazság az, hogy a FOX felbérelt egy Kennedy-gyilkosság összeesküvés-elmélet specialistát, hogy írjon egy epizódot a Bonesnak, tehát valószínűleg nem Lincoln csontjait vizsgálgatják majd ebben a részben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP