Tippelgessünk együtt! BB és a 100.

2010. január 15., péntek

Áprilisig még sok idő van, ezért arra gondoltam, nyitok egy bejegyzést, ahol mindenki tippelgethet, mi is fog történni a 100. epizódban – azaz hogy mi történt 6-7 évvel ezelőtt Booth és Brennan között, ami annyira meghatározta akkor a viszonyukat, és mi az, amitől új irányt vesz a jelenlegi kapcsolatuk. Várom az ötleteiteket. Nekem is van egy pár elképzelésem!

10 megjegyzés:

gabriel 2010. január 17. 13:53  

Kezdem a sort a legvadabb elképzelésemmel, hátha ettől beindul mások fantáziája is.
Mivel Emily célzott arra, hogy lesznek csókok, az jutott eszembe, mi van ha pl. Booth megcsókolja Bonest az első közös ügyük során, és Bonesnak ez nincs ellenére, de később szemtanúja lesz, hogy Cam is megcsókolja Bootht (úgy, hogy ők nem veszik észre - és nem is tudja, hogy kicsoda Cam). Ez megmagyarázná, hogy miért haragszik meg annyira Bones Boothra, és hogy miért nem kedveli Camet sem, amikor az a főnöke lesz. Mit szóltok?

Unknown 2010. január 18. 22:45  

Én majdnem, hogy biztos vagyok abban, hogy volt csók Bones és Booth között azelőtt, hogy "hivatalosan" elkezdtek volna együtt dolgozni.. Volt valami, amire majd a 100-ban visszatérnek. Legalábbis Hanson szerintem erre fog kitérni, mert mi más adna új "löketet" a kapcsolatnak, új irányt, ami a kapcsolatuk kezdetét idézi, elmélkednek rajta és új irányba indulnak el? Csak az lehet, hogy ott már történt valami, amit a nézők még nem láttak. De hogy lehet az, hogy még csak meg sem említették az 5 évad alatt, ha olyan fontos momentum?
Szerintem az lehetett, hogy elkezdtek szépen összemelegedni még a múltban, de Booth még nagyon kevesett tudott Brennan-ről és ajtóstól rontott a házba. Brennan persze visszahúzódott a csigaházába, de a vonzalom megmaradt.
Azt is el tudom képzelni, hogy ez a visszahúzódás, visszautasítás elég durva lehetett Booth számára.
Volt az első évad elején, hogy Angie nagyon össze akarta hozni őket, de Brennan határozottan leállította. Booth már akkor is érzékeny pontja volt. Kérte Angie-t, hogy ebbe ne ártsa bele magát, a Booth témát ne hozza fel többé. Az 1X5 volt ez a rész, azt hiszem.
Ez kicsi visszautalt számomra a múltba.
De Booth viselkedését mi magyarázza? Nem nagyon bírta Brennant az elején.. Halálra bírta idegesíteni őt Bones. :P

Névtelen,  2010. január 19. 12:24  

Mi van akkor ha közös múltjuk jóval korábban kezdőtött mint az első ügyük?
Fiatalon már találkoztak, esetleg több is volt közöttük mint egy találkozás, de rosszul sült el. Booth talán nem is emlékezett rá (egy kaland volt a sok közül), Bones-ban viszont nagyon mély nyomot hagyhatott. Amikor pedig az első ügyükön dolgoztak, Bones szembesült a ténnyel, hogy partnere nem más mint az évekkel ezelőtti “kalandja”. Bones ezt titkolta, de kihathatott a munkájára, ellenségesen viszonyult a helyzethez, ami rossz irányba vitte a kapcsolatukat. Megfogadta, hogy soha többet nem dolgozik Booth-al (félt az érzelmeitől), utóbbi viszont – elismerve Bones képességeit - mindenképpen szeretett volna újra (munka)kapcsolatba kerülni vele ami nem ment könnyen (a Pilot epizódbeli előállítás a reptéren csak megrendezett volt, Booth intézte az egészet, hogy találkozni tudjanak) És innen indulunk az első évaddal. Szerintetek? (pi)

Zora,  2010. január 21. 7:56  

En is mär elkezdtem fantäziälgatni, az egyikkel vegeztem: http://www.fanfiction.net/s/5194392/1/Eltemetett_titok ,a mäsik meg folyamatban van: http://www.fanfiction.net/s/5327666/1/Prologus
Nagyon kiväncsi vagyok, hogy Hanson mit taläl ki nekik!

gabriel 2010. január 21. 13:43  

A másik elméletem az (bevallom olvasgattam a side-okat, azokból próbálok következtetni, de általában becsapósak, úgyhogy ez csak spekuláció részemről), hogy annak ellenére, hogy valamin csúnyán összekaptak az első ügy során, Brennan mégis tett valami nagy dolgot Boothért (mert el tudott tekinteni a személyes sérelmeitől), amiről Booth akkor nem is tudott, és ez derül majd ki, amikor elmesélik Sweetsnek az egész sztorit. Booth számára ebből világossá válik, hogy Bones már akkor szerette őt.

Unknown 2010. január 24. 12:09  

Sweets könyve alapján szembesülnek egymás iránti szerelmükkel? Tutira tagadni, hárítani fognak mindketten.. :P Bones kiakad, megpróbálja elhagyni az Intézetet, menekül és valamilyen jó távoli országba indul, csontvázak után kutatni.. :) Booth pedig "szirénázva" a nyomába ered..

Unknown 2010. január 24. 12:12  

Gabriel: jó, Booth számára a történetből világossá válik, hogy Bones már akkor szerette őt ( szóval az első ügy során ). És hogyan folytatják? Bones tehát "lebukik".. :) Tovább?

gabriel 2010. január 24. 13:23  

Tudod, Nóra, én nem vagyok biztos benne, hogy tagadni fognak. Szerintem már túlléptek ezen a szakaszon, és mindketten tudják, hogy amit Sweets írt, abban van igazság: Booth egyértelműen tisztában van vele, csak eddig nem merte elmondani Brennannek, így viszont könnyebb a dolga, mert Sweets mondja ki; és szerintem pont ebből a bizonyos első ügyből derül ki, hogy Brennan érzései is hasonlók, és a vonzalom ott volt már a kezdetek kezdetén, csak jött valamiért a nagy haragszomrád, ami sokáig közéjük állt.
Különben is, az utóbbi időben nem nagyon szégyellték Sweets előtt kimutatni az egymás iránti érzéseiket, úgyhogy nem hiszem, hogy csak ezért hárítanának.

gabriel 2010. január 24. 13:39  

Hogyan tovább? Hát, nem látok bele Hart Hanson fejébe. Logikus lenne, hogy összezavarodnak, és kicsit távolságtartóbb lenne Brennan, de akkor miért mondta ED, hogy jó irányt vesznek az események? Amúgy meg Brennan nem mindent hisz el, amit Sweets mond, miért hinné el azonnal a következtetését, hogy szerelmes Boothba? Maximum kinyílik a szeme egy kicsit, és inkább az marad meg benne, hogy Booth szerelmes belé. Talán kihúznak így még 5-6 részt, addigra vége az évadnak, és HH egész nyáron azon törheti a fejét, hogy hogyan válassza szét a szerelmeseket ismét (nem így szokott lenni? Mire rájönnek, addigra a körülményekkel lesz a gond.) Nem mintha ezt szeretném, de kétlem, hogy megállnak 6 évadnál, és ezért még kell egy csomó bonyodalom.

bess 2010. február 3. 17:16  

én azon az állásponton vagyok, hogy nagyon régen történhetett valami "személyesebb" köztük, szóval hogy mégsem a 3x09-ben volt az első csok, vagy bármi, és most, hogy ezt így elmondják Sweetsnek, az mondhat valamit nekik, amitől Bones is rájön azért, hogy Booth és közte több van mint munkakapcsolat, és ettől megijedhet így inkább próbál Hackerrel találkozgatni, hogy ne kelljen ezzel foglalkoznia. Booth meg... hát a sideok szerint elmegy azzal a dr.Kleinnal randizni xd xd és akkor talán ezután veszekedhetnek, vagy valami és onnantól vesz jó irányt az egész, mármint hogy a kibékülésüket valahogy frappánsan csinálják meg Harték, de igazából ez már annyira kezd követhetetlen lenni hogy az nem igaz XD :D

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP