5. évad – SPOILER

2010. január 27., szerda

Klikk ide:
Azt már tudtuk, hogy lesz egy esküvő az évad befejezése előtt, de azt még nem, hogy Bonesnak 15 éves középiskolai találkozója lesz, ahol Brennan és Booth férjnek és feleségnek szólítják egymást. Vajon igaziból vagy csak alibiből?

7 megjegyzés:

Unknown 2010. január 27. 17:30  

Na ne már! .... :-) Hanson megint szórakozik velünk? :)

Névtelen,  2010. január 28. 10:36  

szerintem ez már megint egy "undercover mission" lesz mint anno a The woman in the sand részben (Tony és Roxy)(pi)

Unknown 2010. január 28. 15:03  

Ezt a részt már nagyon várom... a 101. epizód lesz, a címe pedig: "Death of the Queen Bee".
- SPOILER - Aki nem akarja tudni a részleteket ne olvassa tovább!!
Néhány napja akadtam rá egy spoilerekkel foglalkozó weboldalon a forgatókönyv néhány beszkennelt lapjára. Az én angoltudásommal az alábbi dolgokat tudtam belőle kisilabizálni: Brennan egykori középiskolájában találnak egy női hullát. A helyszínen Bones bevallja Booth-nak, hogy semmi kedve elmenni az érettségi találkozójára, mert a középiskolában nem igazán volt kedvelt a hullák iránti fura vonzódása miatt ("You liked dead things") ;) Még fiúja sem volt akkoriban. Ezek után futnak össze néhány régi osztálytárssal, akiknek Booth úgy mutatkozik be, mint Brennan férje. Amikor megkérdezik, hogy vannak-e már gyerekeik Booth csak annyit mond: "Not yet. But we'd love a houseful" :)
Lesz néhány édes jelenet (ez már a találkozón, mert persze Booth mégiscsak ráveszi, hogy menjenek el), amikor beszélgetnek a régi iskolatársakkal és Booth sweetheart-nak szólítja Bonest... Meg egy találkozó az egykori osztálytársból lett rendőrnővel: Brennan szerint ha akkor ő nem hagyja, hogy a kémiadolgozatnál meglesse a helyes választ, a csaj még mindig az iskolapadban ülne :)
És egy jó hír azoknak, akik nem igazán bírták az Angela-Wendell párosítást: Angie szakítani fog a fiúval ebben a részben. Lehet tippelgetni, vajon Hodgins múlt heti vallomásának van-e valami köze a dologhoz... az én tippem, hogy igen :)
Ha már Nóra megkérdezte, hogy Hanson szórakozik-e velünk: az én elképzelésem, hogy a készítők direkt mutatnak meg időről-időre néhány lapot a forgatókönyvből, hogy fenntartsák a rajongók kíváncsiságát a sztori iránt. Jelzem, nálam sikerrel jártak ;)
Miután végigolvastam ezt a forgatókönyvet, már úgy érzem a 100. rész nagy fordulata talán mégsem lesz olyan nagyon nagy.

Unknown 2010. január 28. 15:08  

Valószínű, hogy egy ügy miatt játszanak házaspárt, vagy Brennan kényelmetlenül érezné magát a találkozón egyedül és nem akar így megjelenni. Titkolni akarja, hogy még "szingli", mert az egyesek szerint szánalmas.. Booth pedig kisegíti-mint mindig.

De mindenesetre nagyon érdekes szituáció lesz és biztos, hogy mindketten eljátszanak a gondolattal, hogy ez a "férj-feleség dolog" akár igazi is lehetne. Mint a Bones által írt regényben, amit törölt. :(

Zora,  2010. január 28. 18:20  

Underciver-ben nem hiszek, mert a cirkuszos resz vegen Booth nagyon hatärozottan azt mondta, hogy vege, ez volt az utolso.( szerintem nagyon tetszett neki a helyzet, es felt, hogy a következönel mär nem birja visszafogni magät. Az meg mindig rejtely, hogy hogyan töltöttek az ejszakät...)

Névtelen,  2010. január 29. 4:57  

hát ez az osztálytalálkozós epizód akkor megint minden B/B shipper álma~
ha a lakótársam felhúz elmondom neki, és hetekig nem tud majd rendesen létezni *gonosz*

Névtelen,  2010. január 29. 13:55  

Zora, láttam én már karón varjút :)))
Látnám már, hogy nem fogja vissza magát :)))
(PI)

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP