Új, izgalmas hírek a 100. részről + ráadás!

2010. január 11., hétfő

Kattints, ha jót akarsz →

A FOX kiadta hivatalos press release-ét a 100. epizódról, és a két főszereplő, valamint az írók is elkotyogtak ezt-azt, amivel incselkedhetnek a nézőkkel. Bombabiztos a rekord nézettség április 8-ára.

Először a press release-ből szemezgetek:
A 100. rész a rettentő duó dinamikus és szokatlan történetét vizsgálja meg, hiszen az elmúlt öt év alatt Dr. Temperance Brennan és Seeley Booth különleges ügynök kapcsolata "szigorúan szakmaiból valószínűtlen és talán romantikus" párosítássá alakult át. A 'The Parts in the Sum of the Whole', melyet Boreanaz rendez, felidézi az első alkalmat, amikor Brennan és Booth együtt dolgoztak egy ügyön. Ez a visszatekintés a kezdetekre nagy hatással lesz rájuk, és megváltoztathatja az egymás iránti érzéseiket örökre. Az epizód során pillantást vethetünk a többi Jeffersonos csapattagra is, hogy lássuk, hogyan kezdődött a kapcsolatuk és hogyan hatottak egymás életére.

"Annyira büszke vagyok, hogy itt állhatok minden egyes szereplő és kolléga mellett ezen a jelentőségteljes alkalmon, amikor elértük a 100. epizódunkat", mondta Boreanaz. "Minden csepp vér, izzadság és könny ehhez a pillanathoz vezetett minket. Minden egyes lépéssel egy családdá váltunk, és minden további lépéssel barátként fogok neki eme epizód rendezéséhez. A századikra!"

"Mindannyian a BONES-nál nagyon is tudatában vagyunk, hogy milyen ritka és izgalmas egy tévés dráma életében, hogy megélje a 100. epizódos mérföldkövet", mondta a BONES executive producere, Hart Hanson. "Ahhoz, hogy ez megtörténjen, sok részletnek kell összejönnie organikus módon, amiből a legfontosabb a szereplőgárda és a közönség. A BONES szerencsés, hogy mindkettőből a legjobbat kapta."

A BONES 100 epizódja során Brennan és Booth "megteszik vagy nem" viszonya egy lojális rajongói bázist élesztett fel, és nagyon sok vitát indított, hogy ennek a kapcsolatnak milyen irányt is kellene vennie. Emellett a Jeffersonos csapat hihetetlenül bizarr halálokokat vizsgált meg és leplezett le nyomozásai során, és a sorozat mondhatni a valaha leghátborzongatóbb ügyeket tálalta, amit televízión látni lehetett...

Akkor most fokozzuk az izgalmakat:
Hart Hanson már megint kotyogott. Amikor a 100. részről kérdezték, arra engedett következtetni, hogy talán az első csók Brennan és Booth között valahol a múltban keresendő. Első ügy (first case)/első csók (first kiss)? (forrás: fancast)
Emily Deschanel nem válaszolt arra, hogy vajon Booth kezdeményezett-e valamit a múltban, és csúnyán vissza lett utasítva – ergo innen a rideg kezdet. Azt viszont elárulta, hogy a 100. epizódnak hála új fényben fogjuk látni Booth és Brennan viszonyát, ami Booth agydaganatához hasonlóan – de még annál is jobban – megváltoztatja a kapcsolatukat örökre.
David Boreanaz szerint a 100. rész után Booth és Brennan választ kapnak sok kérdésükre, és világossá válik számukra, hogy milyen irányba kell tovább haladjanak. Az epizód során oda-vissza ugrálunk az időben, és a végén jön a nagy leleplezés, valami történni fog.
Ja, és majd elfelejtettem: lesz Caroline Julian is a 100. részben, ami azért is érdekes, mert Bones először a 'The Man in the Morgue'-ban (1.19) találkozik vele – sebaj, ezt is megoldják. Ellenben Goodmannel nem fogunk találkozni, már ez is biztos.

Na, és ha most már kezdenek az idegszálaink túlfeszülni, akkor kapaszkodó!
Stephen Natan (a sorozat másik "nagy" szerzője) azt is elárulta, hogy a sorozat két szereplője fog házasságot kötni még az idén (a szezonzáró részben) – lesz tehát egy esküvő, de persze az titok, hogy kik és milyen körülmények között fogják kimondani a boldogító igent (annyit viszont elárultak, hogy nem szokványos ceremónia lesz, de nem is post-ites – haha!). A 100. epizódhoz ő annyit fűzött hozzá, hogy ez után Booth és Brennan újragondolják és átértékelik a kapcsolatukat, és az idén látottakhoz képest más irányba mozdulnak el (megjegyzem, ez engem inkább aggaszt, mint reményekkel tölt el). Eddig azt láthattuk, hogy Booth küzd az érzéseivel, ezután mindketten oldottabbak lesznek. Új irányba indulnak hát el velük az írók. Nathan szerint Booth és Brennan az idén biztosan nem fogják "elhálni a kapcsolatukat", ehelyett egy sokkal érdekesebb fordulatot vesz majd az egész, ami még jobban felizgat majd mindenkit.
(forrás: Ausiello)
Tényleg ennyi izgalomra vágyunk???

További érdekesség, hogy amíg Deschanel szívesen látná a párost együtt, addig Boreanaz jobban örülne, ha Bones és Booth tulajdonképpen sosem jönnének össze. A lényeg, hogy Hart Hanson fejében már megvan a sorozat vége, és tudja, hová vezet Brennan és Booth útja, de ahogy ő fogalmazott, és amivel mi nagyon is tisztában vagyunk az az, hogy az ő dolga az emberekben fenntartani az érdeklődést Bones és Booth kapcsolata iránt, és úgy összehozni őket, hogy azzal ne veszítsen nézőket. Sok sikert Hart!

2 megjegyzés:

Unknown 2010. január 11. 23:29  

Hát nem vagyok benne biztos, hogy nekem tetszeni fog egy új irányba induló kapcsolat. Eddig csak körbetáncolták egymást, de még az is jobb, mint ha most az történne, hogy "figyelj, legyünk barátok. Mint kollégák jobb tartani a távolságot"- típusú kapcsolat.. Ez nekik már nem is menne. Ott van a szikra, a "kémia".
De a stagnáló kapcsolat megoldásra is rá lehet unni ( mint néző ), ha sokáig húzzák.
( Én a magam részéről nem unom még. )

Kíváncsi leszek, mi lesz ez a teljesen új irány. Remélem, a szópárbajokat, a pattanásig feszült helyzeteket nem fogják ezentúl sem mellőzni.

Nem tudom, hogy Hansonnak sikerül-e úgy lezárni ezt a szálat, hogy ne érje csalódás a nézőket.

Hogy lehetne ezt úgy befejezni? Főleg, hogy még azt sem tudja előre, hány évadot fog megélni a sorozat.

Bogi,  2010. január 12. 16:06  

Remélem még jó sokat :) Egy ideig még biztos el tudom nézegetni a sorozatot és kedvenc párosunkat is. Az új kapcsolatra kíváncsi vagyok, nincsenek elvárásaim, semmi, inkább nem gondolok rá, minthogy csalódjak.
A magam részéről pedig, igen, én tényleg ennyi izgalomra vágyok. Már nagyon várom.

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP