Deschanel szerint a változás jó

2010. január 12., kedd

Aki nem akar spoilert olvasni, az most ne lapozzon
Ausiello lecsapott Emily Deschanelre, hogy megtudja, mi is az a másik irány, amit a 100. epizód után vesz Brennan és Booth kapcsolata. Emily csodálkozott, hogy a rajongók aggódnak a változás miatt, szerinte jó irányban változnak majd a dolgok, és állítja, hogy a 100. részé volt az egyik legjobb forgatókönyv, amit az elmúlt 5 év alatt olvasott. Véleménye szerint a nézők is szeretni fogják ezt az epizódot. Lesznek csókok is, de hogy kik között, azt persze nem árulhatja el, mint ahogy azt sem, hogy Brennan ott lesz-e azon a bizonyos esküvőn az évad végén. (Ja, nem csak esküvő lesz, hanem egy eljegyzés is.)

1 megjegyzés:

Unknown 2010. január 12. 23:09  

Huh, ez most picit megnyugtatott, köszi Gabriel!
Ha Emily szerint jó az irány ( mint előbbi bejegyzésedben írtad, Ő szívesen látná együtt a két főszereplőt ), akkor nagyon nem fagyaszthatja le Hanson a kapcsolatot. :)

És milyen édes, hogy csodálkozik, a rajongók miért aggódnak! Hát a sokfajta információ mindenkit spekulációra késztet! :)
A változás sokakat aggodalommal tölt el, nem mindenki viseli jól.- Az új irány pedig mindenképp' változást jelent. ( "racionálisan".. :P )

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP