Egy igazi BB shipper gondolatai

2010. január 21., csütörtök

Az alábbiakban Wendytől idézek, aki az 'Obsessed with Bones' blog írója, és akinek, úgy gondolom, a következő sorai nagyszerűen összefoglalják, hogy mit is éreznek a Bones rajongói. Ugye mi sem fogalmazhatnánk szebben?

"Annyira hihetetlenül 'a pillanatnak élünk', amikor Boothról és Brennanről van szó, hogy gyakran szem elől veszítjük a nagyobb képet. Az egyik oka annak, hogy élvezem a Bonest, hogy olyan 'valós'. Humorra lelnek a szívfájdalom és a halál közepette. Barátságokat és kapcsolatokat forrasztanak a sok fájdalom között, de nem hagyják, hogy ez elnyomja, kik is ők valójában. Ugyanebben az értelemben nincs 'csak szex' vagy 'csak barátok' vagy 'csak meresztgetjük a szemünket'. Bármely percben pillantást vethetsz mind a háromra, vagy éppen csak az egyikre. Olyan valóságos, hogy a társkapcsolat minden aspektusát láthatod kettejükbe csomagolva – ez az, ami olyan nagyszerű párossá teszi őket. Túl gyakran fordul elő, hogy a tévé a kapcsolatokat hevesnek mutatja, de olyan behatárolt, szűk ösvényeken haladnak. Booth és Brennan viszont minden utat bejár és ez teszi őket olyan kiemelkedővé.

Ezért is törődünk velük. Ezért ülünk le minden héten, remélve, hogy ez lesz az a hét, amikor átlépik a határt. Ez lesz az a hét, amikor Brennan pislákoló reményt ad Boothnak. Ez lesz az a hét, amikor mindketten egy időben érnek oda, és a tettek mezejére lépnek. Ezen a héten látunk egy csókot, egy érintést, egy tekintetet, ami nem áll meg csak egy tekintetnél. EZEN a héten VÉGRE MEGTÖRTÉNIK!

Sajnos, még nem történt meg, nem is most történik meg, és ki tudja, mikor fog. De én ott leszek. És akkor nagy mosollyal az arcomon hangosan fogok éljenezni!"

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP