5.18 The Predator in the Pool – félsz tőle?

2010. április 22., csütörtök

Ha nem is beteges rettegés, de legalább egy egészséges félelem biztosan van mindenkiben ettől a résztől, no meg a kékszemű ragadozótól, aki Boothra veti magát... Nos, beigazolódtak a félelmeid, miután megnézted?

6 megjegyzés:

Unknown 2010. április 22. 16:06  

Én is azok közé tartozom, akik egy kicsit félve várták ezt a részt, de aztán megkönnyebbültem. Számomra ez az epizód nem volt olyan vészes, mint gondoltam. A tengerbiológus csaj egy határozott, de nem tolakodó, kellemes megjelenésű, de nem az a kimondottan klasszikus szépség. Tudja hogy mit akar, de nekem nem tűnt egy nyomulós nőnek. A beharangozott randizások sem voltak "igaziak" :) Hacker és Brennan kávézása, illetve Booth és Catherine találkája az akváriumban...
Igazából logikus lépések sorozata, próbálnak mindketten továbblépni. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy Booth viselte rosszabbul ezt a dolgot, szerintem Brennan-nek sem esett jól, hogy Booth randira megy, csak nem mutatta ki. Először amikor szóba került, rögtön közölte is, hogy az FBI ügynökök nem randizhatnak gyanúsítottakkal. Utána már próbált tárgyilagosan viselkedni, de engem nem vert át :)
Igenis zavarja, hogy Booth találkozni fog mással, de próbálja magának bemagyarázni, hogy az a csaj biztos jobban illik hozzá, mint ő...
Mindenképpen pozitívum, hogy az epizód végén Bones elismerte, hogy Booth jobban néz ki, mint Andrew, illetve hogy a készítők megtartották a rész végén a szokásos Booth-Brennan pillanatokat. Örülök, hogy nem valamelyikük randiját kellett néznem a film végén, hanem hogy együtt iszogattak (szokás szerint :)), még ha a randijaikról meséltek is egymásnak.

Viki,  2010. április 22. 18:17  

Szerintem nincs miért félni a kék szemű "ragadozó" miatt. Érdekes volt ez a rész. Vicces és reményteli. :)

Unknown 2010. április 22. 22:56  

Pont annyira ellenszenves volt a nő, mint amire számítottam.
Booth és Brennan is idegesítettek: azt hiszik, hogy azért, mert mással randiznak, túljutnak a kapcsolatukon? Miközben egymás közelében vannak minden nap, ráadásul minden este együtt iszogatnak?
De azért aranyos volt, hogy megbeszélik a randijaikat. :)
Booth-on látszott, hogy szívesebben lenne ( sokkal szívesebben ) Brennan-nel, akinek pedig egyáltalán nem tetszett, hogy van valakije Booth-nak, bár mást mondott, mint amit érzett.

Névtelen,  2010. április 23. 0:40  

sajnos nem voltam túl boldog miután láttam,
eleinte jókat mulattam a poénokon, aztán már nem annyira, a végére pedig olyan érzésem volt, mintha lenyeltem volna valami jó nagy falatot amit nem kellett volna
féltékenységet igazából csak Boothnál láttam, Bones részéről nem volt annyira transzparens, igazából amit végig éreztem az a kínosság, a párbeszédek erőltetettsége volt, mintha csak most találkoztak volna először
ami némi örömmel töltött el, hogy Booth randija mégsem volt igazi találka a maga kb 2 percével ahol semmi nem történt(bár nyitva hagyták a lehetőséget) Bones pedig csak kávézni ment Andrew-val (bár itt is lehet folytatás bármikor)
és a végén mégiscsak együtt zárták az ügyet a bárban ahogy szokták de már ez sem volt ugyanaz
remélem ennél csak jobb lesz az elkövetkező 4 rész :))
csak én szenvedtem ennyire, vagy nektek is hasonló érzéseitek voltak?

esztokam 2010. április 23. 1:23  

majdnem elfelejtettem, hogy volt új rész.
általában nem szoktam szeretni Rena Sofer-t, de jó volt Booth-t így látni. Hackernek is örültem. A lelkem mélyén kedvelem azokat a figurákat, akik miatt majd rájönnek, hogy ők tényleg egymáshoz valók. Angela is utalt rá, hogy B/B egy pár...
tetszett, amikor megbeszélték egymással az eljövendő randikat a lift előtt. ha jól értettem, akkor Boothnak Bones mindenképp egy összehasonlítási pont. Végül is ez teljesen érthető. Brennan azonban túl nyugodt, egyáltalán nem látszik féltékenynek, vagy csak nekem?
és Hodgela a virtuális akvárium előtt nagyon édes volt. tetszettek. kicsit sajnáltam múltkor Wendellt, de igazából így újra itt az esély az abszolút kedvenc páros előtt.

Névtelen,  2010. április 29. 21:19  

Én javíthatatlanul happy end rajongó vagyok, így kicsit kiborított az, ami a 100. rész óta folyik itt... hogy lehet az, hogy Booth csak így túl tudott lépni azon, hogy Bones visszautasította őt?! Az a fájdalom nem véletlenül volt a szemében! Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de ha engem így ejtenének kéne egy kis idő míg így tudjak mosolyogni a másikra...Bár tudom, szereti őt, meg meg kell védenie, bla bla bla, de akkor is! Nem győzöm kivárni míg végre valami pozitív dolog történik kettejük között, kész latin amerikai szappanopera... de sajnos függő vagyok ;)

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP