Spekulációk megint

2010. április 13., kedd

Ezt nem fogom lefordítani, de aki tud angolul, és szereti az effajta agyalásokat a "mi fog történni" kategóriában, az olvassa el, érdekes, summázza mindazt, amit eddig hallottunk az 5. évad végéről, a kommenteknél pedig mások teóriáiban is gyönyörködni lehet.

2 megjegyzés:

Unknown 2010. április 14. 13:41  

Na, ezért nem szoktam én elkezdeni spekulálni... :) Az ember utána nem tudja abbahagyni, vadabbnál vadabb dolgok jutnak eszébe. Némelyik ötlet azért egész érdekes volt. És bár épp most mondtam, hogy nem szeretek találgatni, egy dolog nekem is eszembe jutott az évadzáróval kapcsolatban. Azt mondták, hogy a tavalyi és az idei kapcsolódni fog egymáshoz: lehet, hogy mivel mindketten elutaznak, talán lesz egy "búcsúszex" az epizódban? Ilyen körülmények között talán el is tudnám viselni, ha ezek után egy darabig nem látják egymást... :)

Névtelen,  2010. április 15. 13:43  

nekem nincs annyira élénk fantáziám mint a cikkirónak, de már máshol is felvetettem, hogy bennem még mindig nagyon él egy kép egy - eléggé közhelyes - zárójelentről ahogy (***spoiler***) a repülőtéren egymást keresik a tömegben, a gép(ek) pedig azonnal indul(nak), meglátják egymást elindulnak egymás felé félúton találkoznak és.....to be continued.....

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP