Üzenet Emilytől és Davidtől

2010. április 19., hétfő

Pár másodperces videó a Foxon Pause Emily and David címmel. Ja, és lejjebb van egy John Francis Daley-vel is.

9 megjegyzés:

Névtelen,  2010. április 19. 16:58  

Eszement jó a blogod! :)
Nem szoktál véletlenül olyan blog versenyekre is nevezni mint a www.blogverseny.info ? Tuti siker lennél :)
Toma

Unknown 2010. április 19. 19:45  

:-) Olyan aranyosak!
Szerintem már annyira hozzájuk nőtt a B&B karakter, hogy nem tudnak túllépni rajta: sok interjúban láttam, hogy szinte teljesen úgy viselkednek, mint a sorozatban. :)

( Mi igaz abból, hogy a való életben összevesztek? A port.hu fórumon olvastam erről. Nem érdekel, hogy miért, mi okból, csak remélem, hogy nem fog kihatni ez a sorozat sorsára. Azért is ment ilyen jól, mert a színfalak mögött is megvolt a jó hangulat. Ha igaz is az összeveszés, remélem, hogy ez már múltidő...! )

gabriel 2010. április 19. 21:59  

Kedves Toma! Köszönöm a dicséretet. Nem szoktam versenyezni, talán ha lenne rá több időm, bár valójában nekem az a legnagyobb nyeremény, ha minél többen megszeretik a Bonest, és minél többen jönnek ide beszélgetni róla. :D

Névtelen,  2010. április 19. 22:23  

Szia, nagyon jó a blogod! :)Én tavaly ismertem/szerettem meg a Bonest amikor a második évadot adták tévében. Aztán nem bírtam ki, és megnéztem nyáron a 3-4. évadokat is és persze bepótoltam, ami hiányzott. Ősztől már az 5.évadot nézem és nagyon szeretem ezt a sorozatot! Előszőr a nyomozós rész érdekelt jobban, jelenleg inkább a két főszereplő. Jó dolog, hogy van egy magyar blog is, ahol foglalkonak a Bones-al. :)Köszönet érte.
Kata

Névtelen,  2010. április 19. 22:25  

Gabriel arról nem tudsz valamit ,hogy a szereplők tényleg összevesztek-e??nagy kár lenne(mint a CSI:NY-ban a két főszereplkő is összeveszett),mert tényleg annyira aranyosak kár, hogy a rendes életben nem jöhetnek össze:D:D

gabriel 2010. április 19. 22:39  

Nem hiszek abban a pletykában, hogy David és Emily összevesztek (én magam sehol nem találtam erről szóló írást a neten). Saját bevallásuk szerint voltak nekik is nehezebb időszakaik, de megtanulták felismerni a jeleket, hogy mikor hogyan tudnak egymásnak segíteni túllépni ezeken. Erről a 100. epizód kapcsán beszéltek az interjúkban, és ott azt is elmondták, hogy egymást családtagnak tekintik, és szavak nélkül is megértik egymást. Hart Hanson is tett olyan nyilatkozatot, hogy David és Emily között nem azért van ez a vibrálás, mert képernyőn kívül utálják egymást (mint anno Bruce Willis és Cybill Shepherd a Moonlightingban), köztük nagyon jó a kapcsolat.

gabriel 2010. április 19. 22:45  

Ja, és aki bizonyítékot szeretne, annak ajánlom, hogy nézzen meg egy-két interjút kettőjükkel, mert lesüt róluk, hogy mennyire jó a viszonyuk (és ezt nem kell/lehet ennyire megjátszani).

Unknown 2010. április 20. 19:54  

Köszi gabriel, megnyugtattál.
Valószínűleg itt is arról lesz szó, hogy ha nincs hír (mert a művészek normálisan élnek, tudnak viselkedni és úgy általában minden rendben van.. ), akkor gyárt magának szenzációt a "média".

Én is azt láttam eddig a riportokban, közös szerepléseikben, hogy nagyon jó köztük az összhang: olyan "bones-os". :) David folyton bosszantja Emily-t, akinek ez cseppet sincs ellenére. :)

talkaboutbones 2010. április 22. 15:47  

Ha megfigyelitek a sorozatot magát és az apró részleteket, észre lehet venni, hogy sok mindenben a sorozat tükrözi az életet, értem itt ezalatt azt, hogy Booth nagyon is olyan, mint David (mert David szándékosan így alakítja a figuráját), és szerintem a kettejük kapcsolata is azért inkább baráti, mint az, aminek mi szeretnénk látni, mert David és Emily az életben ilyen jó barátok (nekik azt furcsa játszatni, hogy szerelmesek - ld. Emily nyilatkozata arról, hogy milyen furcsa volt megcsókolnia a 100. epizódban Davidet, mikor nap mint nap együtt dolgoznak).

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP