Ezt írtam a 100-ról

2010. április 15., csütörtök

Nem marad el a 100. epizódos elemzésem, csak késik, mert elég nagy dolog ez ahhoz, hogy ne csak úgy összecsapjam, hanem méltó hangnemben (mondjuk szuperlatívuszokban) beszéljek erről a kiemelkedő alkotásról. De azért nem tudtam magamban tartani az ujjongásomat, így a Sorozatjunkie-n már olvashatjátok első nagy örömködésemet a 100-ról.

4 megjegyzés:

Unknown 2010. április 15. 23:25  

Szuper írás! :-)

Egyébként tényleg igaz az, hogy a sok feltételezés, találgatás között egy olyan sem akadt, amelyik pontosan eltalálta volna, hogyan is oldja meg Hanson a FELADATot: össze is hozza őket, meg nem is.., hogy mindkét oldal szurkolóinak eleget tegyen. Egy megoldotta, a legjobban! Innen sokkal több lehetőség nyílik a folytatásban. Booth és Brennan közelebb került egymáshoz, Booth megtette a maga lépését ( az első lépését, mindenesetre ), de mégsincss kijátszva az összes kártya és még nem hozta őket igazán össze. A lehető legjobb megoldás!

gabriel 2010. április 16. 21:14  

Egyetértek, Nóra! Tudod, elkeserít, hogy sokan csak a csalódottságukban lubickolnak, amiért Brennan nemet mondott, és hogy azt hiszik, ezzel mindent lenulláztak az alkotók, amit eddig felépítettek. Szerintem egyáltalán nem erről van szó! Épp az ellenkezőjéről! Brennan pont hogy a felépített kapcsolatukat nem akarta elveszíteni azzal, hogy igent mond, és esetleg elszúrja az egészet. Ettől még nem kezdődik minden elölről. Booth nagy hévvel kiterítette a kártyáit, de nem volt biztos a sikerben, nem is jött össze neki. Pont az történt, amiről az 5.01-ben beszélt neki mindenki: Brennan visszavonulót fújt, mert megijedt. De legalább 5 év után végre ki lett mondva a lényeg, és ezt már nem lehet visszacsinálni. Most jöhet az a rész, amikor Brennannek kell változtatnia a hozzáállásán. Van, aki szerint ez huzavona, szerintem pedig logikus lépések egy bonyolult kapcsolat kibogozásában. Én türelmes vagyok, és élvezem ezt a fejtegetést. :-)

Unknown 2010. április 17. 18:16  

Láttad lazy mit írt ma hajnalban a comment-hez? :-)
Az utolsó mondata kivételével egyetértek vele teljesen.
( ha még 3 évre szerződést kap a Bones, 3 évig azért mégsem szeretnék várni, még én sem. :) )

Unknown 2010. április 17. 18:18  

jajjj, bocs, mégis egyetértek azzal az utolsó mondattal is! félreértettem! lazy évadzárót írt, nem a legutolsó részt, a legutolsó évadban!

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP