Vigasz?

2010. április 9., péntek

Mivel sokakat kiboríthatott a tegnapi epizód, gyógyírnek javaslom olvasásra Ausiello füleseit Stephen Natantől, Hart Hansontól és Emily Deschaneltől, valamint Kristin háttérinfóit. Spoiler-figyelmeztetés annak, aki nem szeretne előre hallani az évad végéről és ami az után következik...

Brennan és Booth számára itt a vég?
(Ausiello)

Nyugi, Bones-rajongók. Vegyetek egy nagy levegőt. Minden rendben lesz. Bár úgy tűnik, hogy a ma esti 100. epizód örökre bezárta az ajtót Brennan (Emily Deschanel) és Booth (David Boreanaz) kapcsolata előtt – előbbi tulajdonképpen visszautasította utóbbi romantikus ajánlatát – a show producerei bizonygatják, hogy pont az ellenkező az igazság.

"Szerintem éppen hogy felnyitja, egy egészen új módon" – állítja az executive producer Stephen Nathan. "Kapunk egy kis hátteret, ami rálátást ad mindarra a plusz lehetőségre, ami kettejük között megtörténhet." Hart Hanson, a sorozat atyja hozzáteszi: "Nem izgulunk amiatt, hogy egy párt csináljunk belőlük, de azt akarjuk, hogy olyan módon alakuljanak a dolgok, ami realisztikus kettejük számára, és ami a rajongókat is boldoggá teszi."

"Mindenki folyton a Moonlighting-ot (Simlis és a Szende) emlegeti, de őszintén szólva, ez sosem kerül szóba közöttünk, amikor arról beszélünk, hogy hogyan kezeljük őket" – folytatja Hanson. "A Moonlighting átok? Ne higgyenek benne. Szerintem az egész arról szólt, hogy [Bruce Willis és Cybill Shepherd] ki nem állhatták egymást. [David és Emily] nem utálják egymást."

Ami őt illeti, Deschanel úgy hiszi, hogy Brennan csak fél, hogy megbántják. "Azt mondja, hogy azért nem mer beleugrani, mert nem tudja, hogyan fog érezni 10 év múlva, de szerintem sokkal inkább attól retteg, hogy nem tudja, Booth ugyanígy érez-e majd 10 év után" – elmélkedik Emily. "Gyermekként elhagyták, és most ennek az élménye tüzeli minden döntését. Ez járja át minden kapcsolatát. Azt gondolom, attól is fél, hogy elveszítheti Booth barátságát és a munkakapcsolatukat – bár ezt nem mondja ki. Szerintem valahol – talán a 6. évadban – egyszer csak elengedi az egészet, és hagyja magát zuhanni."

Addig is Deschanel elárulja, hogy a következő hónap évadzárójában egy "nagy fordulópont következik be Brennan és Booth számára", míg Hanson célozgat, hogy ez a rész "néhány újabb darabbal szolgál a Booth-Brennan puzzle-hoz... Tulajdonképpen két fináléértékű epizódunk van ebben az évadban. Az egyik a 100. részre esett, és ezt megismételjük az igazi évadzáróban."

Ettől a Bones-fülestől (esküvői) konfettit akarsz majd dobálni... (Kristin)

"A 100. tényleg önmagában egy finálé" – executive producer Barry Joseph mondta ezt a Bones 100. Epizódos Partiján. Hart Hanson teljesen tisztában van vele, hogy a nézők mennyire türelmetlenül várták már. "Nagy dolog volt. Tudtuk, hogy David fogja rendezni. Tudtuk, hogy ez lesz a 100. epizód, és tudtuk, hogy valami nagyot kell alkotnunk. Szóval olyan volt ez, mint a tökéletes vihar."

Tehát milyen következményekkel jár ez a tökéletes vihar?

"Nos, (Boothnak és Brennannek) muszáj lesz foglalkozniuk ezzel a pillanattal. Hatással lesz mindkettejük személyiségére – hogy min mentek keresztül. Lehetek még ennél is rejtélyesebb?" – nevet Hart. Mi, hát persze, hogy lehetne. Köszönjük, hogy kaptunk egy kis morzsát. Még valami?

"Az évad hátralévő része nem csak kettejükkel foglalkozik, hanem azzal is, hogy az ő életük hogyan befolyásolja mindenki másét" – tette hozzá Barry. "Az évadzáró törlesztés lesz a 100. epizódért. Nagy szám és nagy törlesztés lesz" – ígéri őszintén Hart.

Esküvői harangokról is szó esett a Bonesban! Legalábbis azt hisszük, hogy erről beszéltek. "Lesz egy kevés konfetti egy hungarocell pohárban. Csak ennyit mondhatok" – ugrat Barry. "Ennél többet nem árulhatok el. A hungarocell pohár már így is sok volt!"

David és Emily is hasonló apróságokat kotyogtak ki az évad hátralévő részéről a mai rész monumentális pillanata után. "Kicsit megváltoztatja a dolgokat, de nem okoz komolyabb nehézségeket" – mondja David. "Nyilvánvalóan látni fogjuk kettejüket bizonyos területeken fejlődni, és a finálé, amit most forgattunk le, nagyszerű befejezés lesz." Hűha, szálljunk le a 100. epizódról, és akkor tudunk beszélni az évadzáróról, amiről Emily elárulta, hogy "elég nagy szám lesz, de más módon".
"Nagy változások fognak történni, és olyan döntések születnek, amik hatással lesznek Booth és Brennan jövőjére nézve, de más szereplőkére is" – mondja Emily. "Elővetíti a következő évadot, és nagyon sok dolog egészen más lesz, mint ahogy azt a Bonesban eddig ismertük."

Megkértük a Bones csapatot, hogy egy-egy szóval írják le az évadzárót. Íme: "változás" (Emily), "felfordulás" (Carla Gallo) és "megoldatlan" (John Francis Daley). T.J. Thyne számára ez a feladat nagyon szórakoztató volt, ezért két megoldást is felkínált: a "kínzót" és az "izgatót", mielőtt leállítottam. (...)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP