5.19 The Rocker in the Rinse Cycle – let's rock

2010. április 29., csütörtök

Helló mindenkinek! Újabb Bones-nap virradt ránk, ami ezúttal a rock'n'roll-ról szól. Megismerkedhetünk Booth rajongásával a rockzenéért, és várhatóan lesz egy-két emlékezős pillanatunk, ami közelebb hozza a mi kis párosunkat. Úgy legyen! Ha már láttad, ide írd meg a véleményed!

3 megjegyzés:

Unknown 2010. április 29. 13:32  

Az előző rész után számomra ez igazi felüdülés volt. Az elején az "eyeball"-os rész, illetve a végén, amikor Brennan elmesélte, hogy azért nem ment el a Led Zeppelin koncertre, mert azt hitte, hogy valami airshow! :D
A közös daluk is nagyon jó volt, igazán jók voltak együtt a színpadon. Zorának lett igaza, ő bízott benne, hogy Bones megemlíti a dal kapcsán a rossz emlékeket.
A végén viszont nem értettem, hogy Brennan pontosan mit mondott Booth-nak a kapcsolatukról, amire Booth azt mondta, hogy meghalna a társáért. Gabriel, megtennéd, hogy lefordítod?
Jó volt látni, hogy végre Cam is találkozott valakivel, nekem igazán szimpatikus a nőgyógyász.
Booth hozza a szokásos formáját, nem nagyon beszélne a magánéletéről, de úgy vettem észre, mindig Bones az, aki felhozza a Catherine-Andrew témát. Szerintem ő az, aki nem tud túllépni a dolgon (Booth próbálna - hogy milyen sikerrel, az még nem tudható)...

Unknown 2010. április 29. 20:55  

Közben meglett az angol felirat. Ezek a jenkik néha olyan furán beszélnek, egyszerűen nem értettem, amikor Bones azt mondta Booth-nak, hogy "Our partnership is still important to me" :)
Mankóval könnyebb :)

gabriel 2010. április 29. 22:19  

Erika - szerintem csak annyit mondott Boothnak, hogy a partneri kapcsolatuk annyira fontos számára, reméli, Booth ezt tudja.
Tetszett, hogy lassan kibújik a szög a zsákból, és Brennan elárulja az érzéseit (persze Boothnak legyen valakije, ő elvan egyedül is, és kedveli Hackert, de nem úgy, mint Bootht - hoppá, ez kicsúszott!!!) :D

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP