Aprók

2010. március 1., hétfő

Hogy ne unatkozzunk annyira, íme néhány hírmorzsa:
T.J. Thyne beindította a Facebookon rajongói oldalát, ahová feltett jópár képet a forgatási helyszínekről. Érdemes megnézni!
A TV Guide Magazin közöl egy-két érdekességet Robert Englund vendégszereplésével kapcsolatosan (a lényeg magyarul a "tovább" után olvasható).
Egy új-zélandi magazinban olvasható Michaela Conlinnal egy hosszabb lélegzetű interjú.

Englund, az Elm utca rémisztő Freddy Kruegerje, az április 15-i részben Ray Buxley-t, Brennan régi gimijének gondnokát alakítja, aki odáig van a kitömött állatokért. Ray annak idején összebarátkozott a társaságkerülő Brennannel, és még most is titokban odáig van érte. Épp ezért nem tetszik neki, amikor Brennan megjelenik Boothszal az oldalán, aki Temperance férjét alakítja az osztálytalálkozón. Amúgy Robert és David nagyon jól kijönnek egymással, hiszen sok közös barátjuk van a horrorfilm világából.

Michaela a kivik által írt cikkben leginkább azt taglalja, hogy milyen nehéz Hollywoodban a kevert nemzetiségű színészeknek boldogulni, neki is szerencséje volt Angela szerepével, mert nem volt határozott elképzelés, hogy milyen bőrszínű legyen a karakter, csak annyi, hogy ne legyen angolszász származású. A sorozatban látható törvényszéki technikai háttér nagyon is reális, erről külön tanácsadók gondoskodnak, csak persze itt minden milliószor gyorsabban zajlik, mint a való világban. Az is érdekes, hogy a színészek beleszólhatnak, ha úgy érzik, az ő karakterükhöz valami nem illik. Mindenesetre Michaelát nem vonzaná se a tudomány, se a vizuális művészetek, ha váltania kellene a színészetről.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP