Nagyon forró sütik

2010. március 17., szerda

Vigyázat, mert megéget! Épp most dobták fel a netre az évadzáró epizód néhány side-ját. A kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében tájékoztatok mindenkit, hogy ezek tényleg csak nagyon rövid részletek, és tulajdonképpen nem árulnak el semmit az epizód kimeneteléről.

Egyelőre 3 mellékszereplő szövege jelent meg, ebből megismerhetjük a nyitójelenetet és egy gyanúsítottat. Egy kissrác ugrál az ágyán, majd amikor beszakad a plafon, egy bomló holttest zuhan le. Úgy tűnik, Brennan nem tud koncentrálni az aktuális hullára, mert tudományos hírekkel van tele a feje. Hodgins és Sweets éjszakai szaglászásra mennek, majd menekülőre fogják. Caroline Julian pedig olyan megjegyzést tesz, ami első hallásra nagyon rosszul hangzik: azt mondja Boothnak és Brennannek, hogy szedjék össze magukat, mert ez lesz az utolsó ügyük. Ezt mindketten tagadják, szerintük jövőre ugyanitt folytatják (talán Brennan utazni készül megint?). Caroline szerint amilyen tempóban egymás elől menekülnek, tutira ez az utolsó ügyük.

1 megjegyzés:

Unknown 2010. március 17. 22:31  

Na ne már! :)
De arra kíváncsi leszek, hogy ha Caroline ilyet bemond nekik, arra mit reagálnak.
Hogyhogy jövőre ugyanitt folytatják? Dehogy bírnak ki több időt egymás nélkül! Amikor Bones 3 hónapig nem ment ki Booth-szal terepre a 3. évad elején, Booth-nak már minden baja volt.
Hogy értve menekülnek? Mi lesz már megint? Eddig főleg Booth menekült az érzései elől.

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP