Sok-sok interjú a 100. epizód kapcsán

2010. március 12., péntek

Klikkelj ide:


Hart Hanson arról beszél, hogy a visszatekintésben Brennan, Booth és a többiek még teljesen távol állnak egymástól, noha tudjuk, hogy most már egy családként működnek. Amikor a Pilotot készítették, nem akarták azzal kezdeni, hogy bemutassák, hogyan ismerkednek meg egymással a szereplők. Van benne néhány utalás egy korábbi közös ügyre, így aztán Hartnak és a többieknek újra kellett olvasni a Pilot szövegét, illetve meg kellett nézniük újra a végleges verziót, hogy együtt kitalálhassák, hogyan, mikor, ki találkozhatott egymással a múltban, mi az, aminek értelme lenne. Számukra is nagyon érdekes volt látni, hogy milyen lehetett az első találkozás, így azt gondolják, hogy a közönség is élvezni fogja ezt a 100. epizódban. Zack Hart kedvenc figurája, egy kanadai fizikus barátjáról mintázta, és Eric Millegan is nagy barátja. Zack és Brennan interakciója a Pilot előtt 1 évvel olyan, mintha robotok társalognának egymással. Hart nagyon sok visszajelzést kap a Twitteren és egyéb fórumokon a rajongóktól, ha nem hozták volna vissza Zacket a 100. részre, akkor biztos lekiabálták volna a fejét. Angeláról és Hodginsról pedig annyit, hogy ő mindig is megmondta: ők ketten összetartoznak, csak ki kell várni a végét.


David Boreanaz a 100. epizód felállásával kezdi: Sweets megírta a könyvét Booth és Brennan kapcsolatáról, aminek az a konklúziója, hogy ezek ketten egymásnak lettek teremtve. Amit nem tud, hogy BB első ügye nem a Pilottal kezdődött, hanem korábban, amin Sweets kissé kiakad, és eléggé megzuhan, amikor végighallgatja az első ügy történetét. David a rendezésre úgy készült, mint bármilyen más részére, nem azzal a tudattal, hogy ez egy mérföldkő. Direkt nem nézte meg a Pilotot, mielőtt nekifogott a 100. résznek, mert úgy érezte, hogy ez egy különálló dolog. Kedvenc részei közé tartozik a halloweenes epizód és persze a Pilot. Sok olyan dolog van Booth karakterében, ami Daviddel közös, például, hogy mi mindent hord a zsebében, vagy hogy odavan az őrült zoknikért.


Brennan számára a legelső ügy idején teljesen új helyzet friss gyilkosságokkal foglalkozni, és ügyeket megoldani, nincs hozzászokva ehhez. Booth egy lány meggyilkolásának ügyében nyomoz, a holttest már régebbi, így Cam, aki akkoriban New York-i halottkém, Dr. Temperance Brennant ajánlja, aki segíthet neki. Booth egy előadás közben találja meg Brennant, amint arról értekezik, hogy hogyan lehet letisztítani a csontokat. Brennan az évek során kinyílt, barátságosabb lett, korábban impulzívabb volt, mindenre azonnal reagált. Emily kedvence a The Baby in the Bough c. epizód volt, meg a cirkuszos rész, ezekben Brennan egy más arcát mutathatta meg. Booth és Brennan sokat fejlődött, igazi barátok lettek, sok mindenen átmentek együtt, miközben a mélyben romantikus érzések bújnak meg. A 100. epizódban láthatjuk az első szikrákat. Emilynek nagyon hiányzik Eric Millegan miután annyi évig együtt dolgoztak (olyan közel kerültek egymáshoz, hogy egyszer Emily húzta ki a szőrt Eric orrából – jujj :o). És még egy közös dolog: Emilynek és Davidnek egyforma nagy a feje, egyszer megmérték, mert Emily mindig azzal vádolta Davidet, hogy nagy feje van.


Eric szerint David a legjobb rendező: jó ötletei vannak, támogat, bátorít, és teljesen tisztában van vele, hogy miről szól ez a show, és mi a jelenet lényege. Ha valaha ismét visszatérne, akkor reméli, hogy megint David fogja rendezni. A 100. epizód egy 'prequel' vagyis előzmény, ahol még nem az a dolguk, hogy az FBI-nak segítsenek ügyeket megoldani, Zack egyszerűen Brennannel dolgozik a Jeffersonban, de nem ismeri még se Bootht, se Angelát, se Hodginst. Jó úgy játszani Zacket, hogy még nem viseli annak a súlyát, hogy a Gormogon tanítványává lett, persze ha megint vendégszerepelne, akkor már azzal is szembe kellene nézni (hm, nekem nagyon úgy tűnik, Eric reméli, hogy visszatérhet). 9 hónap telt el azóta, hogy a 4. évad fináléját forgatták, és olyan, mintha sose ment volna el, minden a régi. Ez a 61. epizódja Zackként, nem kell gondolkodnia, hogy ismét beleélje magát a szerepbe, elég felvenni a laboros köpenyét. Zack nem találkozik Cammel a 100. részben, csak elmennek egymás mellett. Láthatjuk majd Zack és Hodgins első közös kísérletét is, amin lehet majd nevetni.


Michaela nem sokat mer elárulni a 100. epizódról, talán annyit, hogy nagyrészt a karakterek itt ismerkednek egymással, és más a frizurájuk, más a ruhájuk, ami poén. A flashback idején Angela és Brennan kb. 1 hónapja ismerik már egymást, de még nincs olyan baráti kötelék közöttük, mint később, ezért érdekes, hogy hogyan jönnek ki egymással. David nagyszerű rendező, bár furcsa, hogy hol színészként, hol a kamera mögött van jelen, de Michaela örül, hogy most többet szerepelhet egy olyan részben, amit David rendez. A Pilotot majdnem 5 éve forgatták, de sok szép emléke van róla, többek között az a jelenet, amiben Emilyvel van egy nagy beszélgetésük a folyosón, meg hogy milyen nehéz volt hozzászokni a laboros köpenyekhez, amit utált, vagy hogy szóltak neki, hogy ne fordítva tartsa a röntgenfelvételt. Szerinte Hodgins figurája sokat változott az 5 év alatt, Angeláé nem igazán, belül még mindig ugyanolyan vadóc. Kedvenc része az első évadból a karácsonyi epizód, mert ott mindenki együtt lehetett, és sok vicces jelenetük volt.


Jack Hodgins 5 évvel ezelőtt egy nagyon indulatos figura volt, akinek sok problémája volt a dühkitöréseivel. Mára sokat változott, kicsit T.J.-re kezd hasonlítani (míg T.J. kezd Hodginsszá válni). Szóval nehéz volt megint azt a méregzsák palit játszania a 100. epizódban. A haja is sokkal hosszabb volt az első évadban, ezért parókát kellett viselnie, hogy megint úgy nézzen ki. T.J. bemutatja az összes évados kinézetét, a haja mindig kicsit más, ezért sokan mondják neki, hogy amikor visszanéznek egy-egy Bones részt, mindig be tudják azonosítani az évadot Hodgins haja alapján. David ugyanolyan vicces és pozitív rendezőként, mint szereplőként, és nagyon érti a dolgát, hiszen hétről hétre ott van a forgatásokon.

4 megjegyzés:

Unknown 2010. március 12. 13:39  

Köszi szépen, annyira jó volt látni ezeket a videókat. Végigmosolyogtam az egészet. Mindjárt itt van április 1! :)

Névtelen,  2010. március 12. 17:58  

nagyon jók voltak ezek az interjúk.
fura, h többen megemlítették David rendezésével kapcsolatban, h mennyire érezte az egészet. mintha ezen csodálkozni kellene, mondjuk T.J. aztán elmondja, h szerinte ez nem meglepő. (ja, mi is a hajából tudjuk, h melyik epizód melyik évad)
elég nehéz lesz kivárni az áprilist, főleg, ha így csepegtetik az infókat! talán túléljük~

(gonoszul az jutott eszembe, h Michaelára ivóverenyt lehetne építeni, annyiszor mondta, h "Um")

Névtelen,  2010. március 14. 21:24  

melyik részben volt a guy hug???

gabriel 2010. március 14. 22:16  

@Névtelen
The Headless Witch in the Woods 2.10 vége

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP