Újabb csokor apróság

2010. március 25., csütörtök

Interjú Michaela Conlinnal, valamint egy kis update az 5. évad végéről.

Billy F. Gibbons (a ZZ Top gitárosa, aki Angela apját játssza – innen jut eszembe, tudtátok, hogy a 'Pearly Gates' Gibbons gitárjának neve?) ismét a Bones stábjánál vendégeskedik, akik épp a finálén dolgoznak. Pontosabban a legutolsó jeleneten, amelyben 200 háttérszereplőt kell vezényelni (hm, ezek szerint valami nyilvános helyen fog történni az, amire mind kíváncsiak vagyunk...), ami olyan mintha macskákat kellene terelgetni.
Ausiello ismét válaszol, ezúttal arra a kérdésre, hogy milyen izgalmakat tartogat számunkra a Gravedigger. Stephen Natantől megtudjuk, hogy a tárgyalás alatt sikerül rábukkanni a Gravedigger egyik korábban meg nem talált áldozatára, és hogy a tárgyalás a Gravedigger és Brennan párbajává fajul. A tárgyalás kimenetele persze titok, de annyit elárul Natan, hogy nem most látjuk utoljára a Sírásót.

A Michaelával készült interjúból megtudjuk, hogy a 100. epizódban Angela és Brennan a visszatekintéskor már barátok, és most kiderül, hogy miért és hogyan szervezte be Brennan Angelát a Jefferson munkatársai közé. Angela sokat utazott, és szeretne visszajutni Párizsba, részben ezért vállalja a munkát. Ismét hallhatjuk, hogy Michaela kedvenc része az 1. évados karácsonyi epizód volt, mert akkor jött össze igazán a csapat. A show egyre népszerűbb lesz, őt is egyre gyakrabban ismerik fel és állítják meg az emberek. Nem tűnik olyan soknak az az öt év, és még sokáig szívesen vállalja ezt a munkát, amíg ennyire jó az, amit csinálnak. Angela jövőjével kapcsolatban örülne, ha jobban megismerhetnénk a kapcsolatát a szüleivel, és kiderülne, hogy képes-e egy komoly kapcsolatra. Érzései szerint Angela életének következő állomása egy idegen országban található.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP