David a frászt hozza ránk

2010. március 30., kedd

Nos, megjelent 2 olyan interjúverzió is David Boreanazzal, amely olyanok tollából került ki, akik nem nagyon tisztelik a rajongók érzéseit, így az érzékenyebb lelkűeknek azt javaslom, hogy tartsák magukat távol ezektől az írásoktól. (Eddig egy újságíró vagy stábtag sem mert fontosabb részleteket elárulni, ment a ködösítés, de ezek NEM OLYANOK.) Én elolvastam őket, a lényeg, hogy amit David elárult a 100. epizódról és a szezon végéről, abból sok-sok negatívnak felfogható fordulatra számíthat, aki pesszimista, és nem veszi tudomásul, hogy David szereti beugratni az embereket. Ez nagyjából azt jelenti, hogy amit David mond, az gondolom, mind úgy is lesz, de sok olyan dolog is történhet ezek mellett, ami más színben tüntetheti fel az egészet, és nem kell úgy felfogni a szavait, hogy végig fogjuk sírnunk az elkövetkező 8 részt. Azt viszont leszögezném, hogy ezek a cikkek tényleg olyan SPOILEREKET tartalmaznak, csupa nagy betűvel, amelyek elronthatják az élményt, sőt, 90%, hogy el is rontják. Ha valaki mégis arra vetemedne, hogy elolvassa, az előbb vésse jól az agyába Hart Hanson szavait. Linkek és a nem bántó részletek:

Screenrant
Hollywood News
Give Me My Remote (ez egy kedvesebb verzió)

DB elmondta, hogy mit hord Booth a zsebében:
* egy arany Zippo öngyújtót – emlékeztető a Ranger-kiképzéséről;
* egy pókerzsetont – ez emlékezteti a szerencsejátékos problémáira (ami még nem lett kifejtve rendesen);
* dobókockát (jobb zsebben) – szeret velük játszani, miközben gyanúsítottakat kérdez ki;
* egy Szent-Kristóf medált (magán hordja) – hogy megvédje;
* egy Whittenhauer órát – valami bele van vésve (talán később szó lesz róla).

A sorozatot eredetileg a Fox úgy képzelte el, hogy az ügyön legyen a hangsúly, de a stáb ragaszkodott hozzá, hogy a kapcsolatok határozzák meg a történéseket. Hosszútávon bebizonyosodott, hogy ez az oldal lett a nyerő.

Jó volt Eric Millegannel együtt dolgozni ismét. Eric nem értett egyet azzal, amerre az írók Zack figuráját el akarták vinni, ezért távozott a sorozatból.

Hogy Booth meg fog-e valaha házasodni? Nem ez az életcélja, de ha úgy alakulna, hogy ezt fontolgatná, és a nő is ugyanabban a csónakban evezne, akkor elgondolkodna rajta. Booth az egyszerű dolgokat szereti az életben. De sose lehet kiismerni, sok démona van elrejtve, amikről még nem esett szó eddig, és egy kicsit jobban beleásnak a múltjába a következő évadban, valamint megpróbálják kitalálni, merre is vezet az útja, és ez hogyan működik Bonesszal.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP