David Boreanaz interjú

2010. március 27., szombat

A brit MSN TV-n olvasható egy interjú DB-vel, amiben van egy-két utalás az 5. évaddal kapcsolatban, a legspoileresebb a fináléról. Összefoglaló magyarul:

DB sose gondolta volna a sorozat kezdetekor, hogy eljutnak a 100. részig. Epizódról epizódra dolgozik, és mind azon vannak, hogy egyre jobbat nyújtsanak. Őt nem a számok érdeklik, hanem a munka, annak minősége és a karakterek közötti különböző kapcsolatok.
A Bones sikere Brennan és Booth kapcsolatán alapul, ezt élvezik a nézők. A műfaját nehéz megállapítani, mivel időnként olyan sok a humor benne. Talán 'dramédiának' lehetne nevezni. Különc alakokból álló, bűnügyeket megoldó csapatról van szó, akik összejönnek és próbálják megérteni egymást minden egyes rész végére.
A 100. részben lesz intrika és románc, és tequila is. Mire véget ér a show, ráébrednek, hogy mindent, amit Sweets írt, újra kell értékelni. Lesz egy nagy kinyilatkozás az epizód végén a jelenben, Boothnak és Bonesnak rá kell jönniük dolgokra. A 100. epizód valóban fordulópont B&B számára. Keresztúthoz érkeztek, és mindkettejüknek el kell dönteniük, hogy melyik irányban mennek tovább, és ez valamilyen módon hatással lesz a kapcsolatukra az évad végén, illetve a következő évadban.
DB szerint rendezőként idegesítő. Nagyon nyitott a javaslatokra, és engedi a színészeket, hogy maguk találják meg a helyüket. A kamerát agresszívan kezeli, szeret vele mozogni, és ráközelíteni a színészekre. Ugyanakkor elég laza is. (még több kérdés a rendezői munkájáról)
Az epizódban, amelyben Robert Englund vendégszerepel, egy középiskolai osztálytalálkozóra mennek el, ahol gyilkosság is történt. Robert egy nagyon érdekes gondnokot játszik, aki az egyik gyanúsított is lehet. Mivel Bones osztálytalálkozójáról van szó, látni fogunk néhány vicces tablófotót Emilyről.
A Gravedigger tárgyalására is sor kerül, de a végeredmény akár nyitva is hagyhatja a szálakat. Mivel nagyon okos nőről van szó, biztosan megtalálja a módját, hogy visszatérjen. A tárgyalás nehéz lesz Bones számára, meg kell próbálnia nem olyan tudományosan beszélni az esküdtszék előtt.
Arra a kérdésre, hogy ki lesz az a két állandó szereplő, akik összeházasodnak, DB így válaszolt: tényleg lehet, hogy filmeztünk valamit, ahol szó volt egy esküvőről, de nem emlékszem. Nem tudom miről beszél!
Amikor a kedvenc részeiről kérdezik, DB azt mondja, sok van. Nagyon szereti a 100. epizódot, és nagyon izgatott, hogy lássák az emberek. És nagyon szereti a Pilotot is.
Most kezdtek el dolgozni az évadzárón, és úgy néz ki, hogy a szereplők külön utakon indulnak el egy ideig, olyan okokból, amiről nem beszélhet. Igazán szép módja lesz ez a befejezésnek.
A kérdésre, hogy DB szeretné-e Bootht és Brennant romantikus kapcsolatban látni, úgy válaszol: szerinte nincs jó vagy rossz az ő esetükben. Egyik részben lehetnek külön, és a következőben együtt, így minden rajongót legalább félig boldoggá tehetnek.
A Fringe készít egy musicales részt, DB viszont örül, hogy Hart Hanson nem rajong a musicalekért, mert a Bones esetében az borzasztó lenne. *és a fordító szívből helyesel*

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP