Mindenféle semmiség

2010. március 20., szombat

Hétvége van, ilyenkor nem történik túl sok minden, de azért megy a mendemonda. Beszélni kell a Bonesról, mert a csönd nem jó, az emberek felejtenek, esetleg mással kezdenek foglalkozni...
Szóval a stáb szokás szerint csicsereg, ezt-azt. Például, hogy T.J. és a többiek most forgatják a 21. epizódot, aminek már a fele kész. Stephen Natanék most ülnek a vágószobában a 17. rész felett, és Natan odáig van a 21. rész nyitójelenetéért. Ian Toynton fogja rendezni az évadzárót (ő rendezte pl. a 3. és 4. évadok nyitóepizódjait, valamint a 'The End in the Beginning'-et is!). Hart Hanson egy rajongó kérdésére elárulja, hogy nem volt meg a fejében a 100. epizódban látható 'legelső ügy' víziója, a Bones írói hozakodtak elő mindenféle ötlettel, amik közül ő kiválasztotta a neki tetszőt. A FOX 100. epizódról szóló hivatalos sajtóközleményének meg kijött a második verziója is, ami nem sokban különbözik az elsőtől, kicsit bőbeszédűbb, de nem árul el sok újat. A 99. részről pedig azt csivitelik, hogy nagyon, nagyon szomorúan indul.
Jó hír (már akinek), hogy az 5. évados dvd-n a squintek, valamint Emily és David együtt is fognak egy-egy epizódot kommentálni. Erről nekem meg megint csak az jut eszembe, hogy nálunk a legutolsó, legkevésbé nézett, tévéről már rég eltűnt sorozatot is meg lehet kapni dvd-n, de a Dr. Csont sehol sincs. Kiadók, kapjatok már észhez!

1 megjegyzés:

Névtelen,  2010. március 20. 13:11  

Ezen én is nagyon sokat gondolkodtam már, hogy hogy lehet az,hogy a bones még nem jött ki nálunk dvd-n. Még a tök régi filmek, és mindenféle bugyuta sorozat is kapható, csak ez nem. Ezeket a kommenteket olyan szívesen meghallgatnám..remélem azért nemsokára észbe kapnak és kiadják (legalább az első 3 évadot)

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP