Újabb adag hírmorzsa

2010. március 23., kedd

Néhány újabb elszólás a 100. epizódról, és egy kis csicsergés a Bones-alkotóktól.

Az Eonline-on nézői kérdésekre válaszol Kristin. Mit nem tudunk még a 100-ról? Hogy valakit kirúgnak, lesz piálás, és egy gát fog átszakadni. Az április 1-i részben nagy szerepet kap az ügyben némi patkányürülék. Dr. Sweets számára pedig édes fejlemények fognak bekövetkezni, hogy ez jó vagy sem, attól függ, honnan nézzük.
A TV Addict szerint a rajongók elégedettek lesznek a 100. epizóddal. A dolgok Booth és Brennan között nagyon testivé válnak. Szó szerint.
A TV Guide - Mega Buzz: Bones, Fringe & More videója nem tesz sokkal többet, mint újrafogalmazza, amit már eddig is hallottunk. Nem tudom, mennyire pozitív vagy inkább rémisztő, hogy e szerint a 100. rész végére Booth és Brennan határozott állásfoglalást tesznek azzal kapcsolatban, hogy lehetnek-e egy pár.

Stephen Natan a következőket emlegeti fel a Twitteren: 3. nap a tárgyalóteremben (21. rész), boszorkányok égetnek bábokat, valamint történetek a 6. évadhoz (talán most születnek). Ian Toynton pedig most keresi az évadzáró forgatásához a megfelelő helyszínt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP