Kész az évadzáró + egyéb pletykák

2010. március 13., szombat

Hart Hanson elcsiripelte, hogy befejezte az 5. évad fináléjának írását, és hamarosan lepasszolja Stephen Natannek, hogy ő is átnézhesse. Hart innentől az új show-jával foglalkozik (Pleading Guilty).
A Korbi TV összegyűjtött rajongói kérdéseket, és feltette a Bones stábjának:

Nem csak a 100. epizód kapcsán lesz deja vu érzésünk, mivel egy másik részben előkerül a Hot Blooded c. szám az 1. évadból (erre énekelt és táncolt Booth és Brennan az utóbbi lakásán, mielőtt Bootht a hűtőbe helyezett bomba fel nem robbantotta). Tamara Taylor szerint láthatjuk majd Brennant énekelni, míg Booth a húrokat szaggatja majd egy olyan epizódban, ami egy rocktáborban zajlik (The Rocker in the Rinse Cycle 5.19).

Hart Hanson egyszer azt nyilatkozta, hogy a rajongók sikítani fognak a 100. epizódot látva. Ez némelyekben inkább aggodalmat váltott ki, de Hart szerint ez a rész biztosan kielégíti a rajongókat (bár tudja, hogy szokott elégedetlenséget is kiváltani egy-egy epizóddal, de hát muszáj néha felkavarnia az állóvizet).

Stephen Nathan szerint a 100. epizódból nagyrészt az is kiderül majd, hogy Gordon Gordon kire utalt, amikor azt állította, hogy a páros egyik tagja nagyon is tisztában van az érzéseivel. Ezek a kérdések is terítékre kerülnek majd.

A kérdésre, hogy Jared és a menyasszonya fognak-e összeházasodni, a válasz: nem, ennél nagyobb érzelmeket kiváltó eseményről van szó. (Ha még nem hallottad, hogy ki a boldog pár, de szeretnéd tudni, kattints ide.)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP