Kritikák, interjúk és egy kis szuvenír

2010. március 29., hétfő

A visszaszámlálás már elkezdődött, emberek, és ezt minden porcikánkban érezzük. Főleg, ha olyan cikkek jelennek meg sorra a hálón, hogy már a hajam is égnek áll tőlük, és borsódzik a hátam. Na, ez már nem normális, de igen: ÉN MÁR NAGYON VÁROM A CSÜTÖRTÖKÖT, és mostantól május 20-ig az összeset!

A Bones-stáb teljes gőzzel beindult, és promotálja a sorozatot, ennek jegyében David Boreanaz és Emily Deschanel több helyen is megjelennek: április 6-án DB Jay Lenónál teszi tiszteletét, ED pedig 7-én Ellen Degeneresnél vendégeskedik. Emellett több médiában is válaszolgatnak a kérdésekre, egy újabb DB exluzív interjú az IF Magazinnal már olvasható is a neten, és a KorbiTV sem volt rest. (Ha van rá igény, szívesen lefordítgatom ezeket, csak szóljatok.)

Elkezdtek a kritikusok is véleményt formálni a 99. és a 100. epizód kapcsán:
HitFixDaniel szerint a 99. elég élvezhető, a 100. pedig az 'Amikor először találkoztunk' jól megcsinált példája. Párkapcsolati kérdések. Többnyire nagyon jó.
Anthony Ocasio szerint a 100. epizód az egyik, ha nem A legjobb epizód az egész sorozatban. Plusz Zack visszatér!
A Daemon's TV kritikája ezeknél jóval bőbeszédűbb, és ez az, amitől az ember úgy érzi, hogy azonnal, de rögtön meg kell néznie most már ezt a részt, mert nem bírja tovább az idegőrlő várakozást!

És az ajándék, ami nincs ingyen: a Bones stábja összeállított egy csontvázat, amit felaggattak mindenféle tárggyal, amik az 5. évad egy-egy részére emlékeztetnek (egészen a fináléig). Ezt most árverésre bocsájtják a TV Guide Magazin segítségével, vagyis az eBayen lehet rá licitálni, a befolyó összeggel pedig az UNICEFet támogatják. Kép a nyomtatott verzióról (kattintásra nagyobb méretben):

3 megjegyzés:

Zora,  2010. március 29. 23:13  

Igen, légyszi, ha lesz időd, akkor nagyon szeretném, ha ezeket lefordítanád! Köszi!

Névtelen,  2010. március 30. 15:20  

Nagyon köszönöm, hogy ezt így összeválogattad.
A Daemon's TV leírása valóban ott van :-D
Már alig várom hogy lássam, remélem nem okoz majd (se kicsi se nagy) csalódást ez a 100. rész.
pluhildi

Hanny 2010. március 31. 18:39  

jujj, azok a piros tűsarkú cipellők... :D:D:D

Megjegyzés küldése

A blog szerzője

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Follow talkaboutbones on Twitter

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP